facka od manžela...

Príspevok v téme: facka od manžela...
meduskaTN

ako by ste sa zachovali, keď vam manžel da facku...po miernom natahovani sa, drapkaní, kedy ho capnete a on vam vovalí facku a s agresiou v tvári povie...toto uz nerob...kedy vlastne hra prerastie do utoku...uz castejsie doslo k vyhroteným situáciám,kedy sa zahnal na mna-alebo vystartoval po mne...sme manzelia 10 rokov a mame dieta.Planovala som dalsie :(

alenka523

..jedine vtedy by sa muzovi dala ta facka prepacit, kebyze sa zena kurvi kade tade, nestara sa o deti, zanedbava domacnost, chlasta, akoze taka vychovna hej,nech sa spamata, ale v tomto pripade ako pises, ze mu pri hadke len tak vystreli ruka, to co uz je?? Nech si zacne davat facky seberovnemu, nejakemu chlapiskovi, ci by si trufol..Kazdopadne, nech sa uvedomi a daj mu jasne najavo, ze keby sa to zopakovalo, ze toto tolerovat nebudes a nech si uvedomi, ze mozes od neho odist aj s dietatom, domace nasilie ci uz psychicke alebo fyzcicke netoleruj, je to trestne...Nie sme predsa ciganky , aby sme sa stazovali, ked nas ti chlapi ani nebiju, ze asi nas nelubia..

alenka_maxova

macik, mozno sa tu niekto hra na hrdinky, ale ver tomu, ze je tu kopec zien, ktore vedia velmi jednoducho dat zbohom za niecim takym ako je facka...A nielen za facku, su tu zeny, ktore vedia aj velmi triezvo uvazovat ci sa po case k nim partner hodi a nerozchadzaju sa 120 rokov .. :)

natusa42

čo vám to tu pripeká na hlavu všetkým ?či čo ?:O:O:O

ked tu čítam niektoré tie komentáre,že žena si facku zaslúži a že je to NIČC,tak normálne sa mi zdvíha žalúdok

m,mlk

bingham, ok, tvoj pohlad na vec. gratulujem ti, ze mas priatelku, ktorej tvoj pohlad na vec vyhovuje. u mna by si skoncil.

bingham

m,mlk...tebe drbe ?????...moju frajerku nikto neudrie...a je mi jedno ci je to zena alebo chlap...a ked to spravi...tak dostane..zena facku, chlap bitku...konec

deniki

Bože, bola to len facka!!! BIngham má pravdu, ja som tiež žena, a keby mi dal muž facku, ta viete čo, SOM RADA!!! Dnešné ženy sú také rozmaznané...no nie Bingham??? :-)))

m,mlk

bingham, na taku dotieravu zenu sa moze muz vykaslat. ma si najst inu, ked chce. facku si ziadna nezasluzi. muz nie je ten, co ma rozhodnut, ci si zasluzi zena facku. ma to riesit inak.

bingham

Loveme...lebo robila zle mojej frajerke...a chcela ju udriet flasou :)...a ona dostala len facku...keby to spravil chlap tak by bola bitka

Loveme

Chcem vedieť za čo si môže človek zaslúžiť facku. Za čo? HMMMM? Za hádku, za iný názor, za ublíženie, za čo teda?

bingham

Heatherka...ako pisem...vsetko zalezi od situacie

ked je chlap ktory tyra svoju zenu...a deti...tak vtedy mozes spomenut to...co si napisala

ked je zena drza...stucha ho/facka...provokuje svojho muza(co zivi rodinu)...ktory jej hovori nech da pokoj...a ona stale ide(ako drbnuta)...a potom dostane jednu facku...tak je to normalne...ten muz si to tiez nezasluzi - take spravanie