ako by ste sa zachovali, keď vam manžel da facku...po miernom natahovani sa, drapkaní, kedy ho capnete a on vam vovalí facku a s agresiou v tvári povie...toto uz nerob...kedy vlastne hra prerastie do utoku...uz castejsie doslo k vyhroteným situáciám,kedy sa zahnal na mna-alebo vystartoval po mne...sme manzelia 10 rokov a mame dieta.Planovala som dalsie :(
facka od manžela...
deniki moc by som sa tym nechvalila.
Dovtedy sa chodi s krčahom po vodu kym sa nerozbije.
deniki...ty si ako rozmaznane decko...a tvoj manzel ta tak aj berie...(preto odchadza prec - aby sa decko vynervovalo,ukludnilo) ty si mala dostavat bitku od svojej mami...aby ta naucila normalnemu spravaniu...k svojmu muzovi... :))
Ahoj, já si dokážu představit jen jedinou situaci, kdy bych dal ženě facku a to, kdyby to byla opravdová mrcha a třeba se vyspala s mým kamarádem. Ale jinak je to neakceptovatelné. Tvůj manžel nezvládá agresi a bohužel to bude asi horší a horší, když se s tím nebude snažit něco udělat a to nebude, protože si svou chybu nebude uvědomovat. Když dá chlap ženě facku, tak si ji absolutně neváží, odejdi.
Ja som môjho manžela už X-krát provokovala, a to nie len slovne, ale aj fyzicky - no jak sa mi chcelo (záležalo to od toho, ako veľmi mi ´´džubalo´´). Ale on ma nikdy neudrel, maximálne ma chytil, a povedal, že sa mám spamatať, ak to nezabralo, radšej sa zobral a išiel niekam von...Čiže aj keĎ bol veľmi vydráždený, tak ma neudrel. No a keď sa vrátil, už bol kľudný a zase sa na mňa usmieval, a ja som sa potom tiež ukludnila. :-)))
annddyxxl,
mozno by sa tvojmu odchodu potesil
len raz by sa ma manzel dotkol momente by som sa zbalila a odisla...ked da jednu nabuduce da dalsiu a potom zas.
ander - zbytocne sa snazis zase ty argumentovat uplnymi extremami, ktore len potvrdzuju to vacsinove pravidlo.
ano, muz je od prirody agresivny. ma to na svedomi testosteron. a to nie je ziadna vyhovorka ale fyziologicky fakt.
ak niekto nesuhlasi, nech si najprv nastuduje (a najme aj pochopi to nastudovane), na co vsetko vplyva testosteron a adrenalin. a potom sa mozeme bavit dalej.
pokial ho zena provokuje, je to jej chyba, nema drazdit hada bosou nohou.
nasilie neschvalujem, ale ona si musi uvedomit, ze ho nemoze provokovat, lebo dosiahne len to, co dosiahla.
bingham negeneralizuj, nemám rád takéto gendristické rečičky. sú ženy, ktoré by máloktorý chlap dokázať v bitke poraziť a zároveň sú aj muži, ktorých dokáže dobiť hociktorá žena :D
resto...prave zena by si mala uvedomit ze muz je silnejsi...a podla toho sa spravat :) a muz by si to mal samozrejme uvedomovat....
ja tomu hovorim sprostost...ked drazdis tigra nerobis nic mudreho ani chrabreho..ale naopak
Vlastne si vykreslil muza ako dokonaleho tvora...ktory musi vzdy chapat zensku sprostost...a vzdy by sa mal nad zenou povzniest - nastastie to tak nefunguje...
aj zena musi niest za svoje spravanie nasledky...tak ako vsetci
a vyhovarat sa nato ze zena je slabsia je ZBABELOST nic ine (lebo udierat, provokovat, ponizovat...a potom sa vyhovarat na slabost...fuj fuj je to hnus)
a takto to vidia mnohe zeny nastastie...opakujem nastastie :))
ľudia :D