je to prilis velky vekovy rozdiel?

Príspevok v téme: je to prilis velky vekovy rozdiel?
sewie

Ok znova zalozim temu kde budu urcite padat posmesky na moju osobu, ale musim sa spytat lebo ma zaujima vseobecny nazor.uz velmi dlho som sama, vlastne som nikdy nemala ani dlhsi vztah:/skratka nemala som stastie, vacsina v mojom veku (25) je zadana, alebo ma z roznych dovodov nepritahuju-skratka neviem si nikoho najst. a teraz sa mi niekto dost paci,resp pritahuje ma- inteligentny, gentleman, zabavny, sarmantny, ale problem je ze je odo mna o 13 rokov starsi! zatial som rozhodnuta nechat to tak a proste snazit sa byt rozumna atd...ale neviem no...zahodit nieco co mohlo byt pekne kvoli vekovemu rozdielu? co si o tom myslite?

sewie

no kamoskin tato je o 11 rokov starsi od jej mamy uz ma takmer 60 a stale chodia spolu na diskoteky a nudaplaze a musim povedat ze nikto by mu ten vek nehadal!:)

tpch1

Keby si napisala, ze je rozdiel 33 rokov, to uz by bol problem, 13 rokov sa v mladom veku da zniest bez problemov. Horsie je to neskor, ked ty este chodis do prace a na vecierky a vylety a tvoj partner chodi maximalne tak na urologiu so zvacsenou prostatou a nadava na tu dnesnu mladez.