Ok znova zalozim temu kde budu urcite padat posmesky na moju osobu, ale musim sa spytat lebo ma zaujima vseobecny nazor.uz velmi dlho som sama, vlastne som nikdy nemala ani dlhsi vztah:/skratka nemala som stastie, vacsina v mojom veku (25) je zadana, alebo ma z roznych dovodov nepritahuju-skratka neviem si nikoho najst. a teraz sa mi niekto dost paci,resp pritahuje ma- inteligentny, gentleman, zabavny, sarmantny, ale problem je ze je odo mna o 13 rokov starsi! zatial som rozhodnuta nechat to tak a proste snazit sa byt rozumna atd...ale neviem no...zahodit nieco co mohlo byt pekne kvoli vekovemu rozdielu? co si o tom myslite?
je to prilis velky vekovy rozdiel?
deniki, ja som pod pojmo "v mojom veku" myslela chlapov starsich v rozmedzi 24-30:)a jasne ze ma tvoje argumenty napadli, ale potom sa pozriem na seba-mam 25 a nikdy som nemala nejaky dlhsi vztah.znamenato ze som "chybna"?proste som nemala stastie....
sewie drzim palce
Lumik, dobreeeeeeee :-))))) FANDÍM TI
:) keby len o 2,3 roky mne by hadam nestacilo ani 20, 30 rokov
Oh, ked je taký úžasný, ako je možné, že muž v 38 rokoch, nemal nikdy rodinu? Nad tým si sa zamyslela? Veď po svete nechodia len tí chlapci, ktorých poznáš. A navyše, nemusia mať 25!!!Môj manžel je odo mňa starší o tri a pol roka a super si rozumieme...Ja som toho nátoru, že muž by mal byť starší od ženy aspoň dva -tri roky, aby boli na tom ROZUMOVO rovnako...heeeh :-)
deniki, no pokial viem, zenaty nebol, deti nema...a zatial z toho aky mi pripada byt mam pocit ze je asi to nejlepsie co som v poslednej dobe stretla..ako hovorim v mojom veku su vsetci zadani alebo vacsina co ma o mna zaujem su vymleti namyslenci....nechcem byt zla ale tak to je...:/ ah jaj...dilema
sewie, na taketo vseobecne nazory na nete sa mozes zvysoka a trikrat. nechaj sa viest, ako sa hovori, srdcom, aj ked v skutocnosti sa to vsetko odohrava v hlave. to je jediny ako-tak spolahlivy radca. nestaci, ale nic lepsie nemas a my uz vobec nie.
a má deti? Mal pred tebou nejakú rodinu? Lebo toto dosť zaváži vieš? No ja osobne by som nemohla mať staršieho...cítila by som sa ako jeho hračka, alebo čo ja viem...a takisto by som zo seba nemala dobrý pocit, že ´´to som sa na toho zmohla´´? Ako keby som nebola dosť dobrá a pekná nato, aby som si našla priateľa ku sebe rovného...Dúfam, že vieš, čo som tým myslela....:-))Ale je to vec názoru a srdca, no myslím, že sa zahrabeš, si mladučká, nedávaj na seba starého capa!!!:-)))
ok, dakujem za nazor:)aj ked sa to podla mna dalo napisat inak:) aj tak dakujem...chcem pocut nazory :)cim viac tym lepsie:)
mne nemusite pisat co a ako. zakladatelka sa pytala na nazory ludi. ja som svoj napisala, pre mna to je nechutne a pre mna je stary partner aj clovek o 5rokov starsi. to je vsetko. ked vam to tak vyhovuje, nech sa paci