je to prilis velky vekovy rozdiel?

Príspevok v téme: je to prilis velky vekovy rozdiel?
sewie

Ok znova zalozim temu kde budu urcite padat posmesky na moju osobu, ale musim sa spytat lebo ma zaujima vseobecny nazor.uz velmi dlho som sama, vlastne som nikdy nemala ani dlhsi vztah:/skratka nemala som stastie, vacsina v mojom veku (25) je zadana, alebo ma z roznych dovodov nepritahuju-skratka neviem si nikoho najst. a teraz sa mi niekto dost paci,resp pritahuje ma- inteligentny, gentleman, zabavny, sarmantny, ale problem je ze je odo mna o 13 rokov starsi! zatial som rozhodnuta nechat to tak a proste snazit sa byt rozumna atd...ale neviem no...zahodit nieco co mohlo byt pekne kvoli vekovemu rozdielu? co si o tom myslite?

maruska_123

nevidim na tom nic zle..niektori chlapi takom veku vyzeraju moc dobre....kludne si s nim zacni, ak vam to bude klapat..zalezi na povahach

deniki

No, môj strýko má 39 rokov a jeho priatelka, či čo mu to vlastne je? no ona má 27....? Akože sa majú radi a žijú spolu už dva roky, ale my ju nemusíme...Stále považujeme za ´´našu´´ je ho prvú ženu...A takisto mu hovoríme, že po rokoch ho nechá a nájde si zajačika, ale strýko je v tom až po uši....tak neviem...asi láska kvitne v každom veku, len treba občas pozerať aj dopredu...:-)))

Meretseger

Yong, tuším sa ti zaseklo písmenko a :D A máš pravdu, práve toto som brala ako veľké plus, hoci on ako 32-ročný možno nebol na mojej vtedy 19-ročnej úrovni:) (Ha, toto som fakt povedala ja? Kde sa to sebavedomie vo mne berie? 0_o)

sewie

jankaaaa, ja nehovorim o nejakom oslizlom Hugovi Heffnerovi:)keby si ho videla, nepovies ze je nechutny:) moja kamaratka teraz chodi s muzom o 17 rokov starsim a aj tak spolu vyzeraju zlato, nidky ma nenapadlo povedat ze su nechutni!

Yong

jankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : každý je iný , záleží to aj na tom , na akej psychickej, sociálnej úrovni sú tí dvaja

Meretseger

No problem, mala som to tak isto, a to ešte vyzerám výrazne mladšie, takže ma občas pokladali za priateľovu dcéru, nie frajerku :D V určitom smere bol tento rozdiel aj výhodou.
Takže neváhaj a chňapni po ňom!:)

wreck

sewie, nie je to problem. dobre pises, co keby to bolo nieco pekne? vekom sa urcite nenechaj odradit.
co by som len za to dal, aby som bol JA v takej situacii. :(

Yong

Moja to nie je žiadny problém , ak chceš vedieť, môj frajer je odo mňa starší o 19 rokov a 2 mesiace, a nikto sa nesťažoval...