Zvacsenie prs pomocou implantatov

Príspevok v téme: Zvacsenie prs pomocou implantatov
Monix

Ahojte,
mate niekto s tym osobne skusenosti?
Rozmyslala som nad tym, ze by som to dala spravit... Nepoznate, resp. viete niekoho odporucit kto to robi v Bratislava a okoli celkom by ma zaujimal pomer spokojnosti k cene :)
A dajsia vec ako dlho je clovek prace neschopny v pripade nejakych bolesi po zakroku.
Dakujem

PetkaV12

ja sa praveze toho hojenia bojim, bojim sa ze sa nebudem moct dobre hybat ci starat sa o male. Ale dakujem za doporucenie, urcite sa spytam svojho lekara :)

christine2

Ono to zaleži na mnoho veciach, každého to bolí inak. Ale ja som napríklad videla, že sa dáva proti bolesti taká pumpička, čo do rany aplikuje látku proti bolesti. Tak to by mohlo byť fajn, že môžeš v podstate hneď po operácii chodiť a normálne byť :)

PetkaV12

Ahojte, ako dlho vas to asi bolelo po zakroku? Ako rychlo ste mohli fungovat, hybat sa, ist do prace a pod? Dakujem za rady.

stelazat

Tým cvičením som to tiež skúsila, ale moc mi to nepomohlo. Záleží hlavne na tom, ako tvoje prsia vypadajú a ako by si chcela sama aby vypadali. Tie moje boli celkom nič moc, preto som išla do yes visage kde mi plastiku urobili. Mala som každé iné a celkom malé, takže u mňa cvičenie nemalo moc význam. A tie bolesti..ako je jasné že sú, ale to k tomu podľa mňa patrí a za ten výsledok to stojí.

Oreo

Ahoj, moja sestra si dala spraviť implantáty cca pred rokom, ale operáciu podstúpila v zahaničí. Čo sa týka rekonvalescencie, tak samozrejme, že ju to po zákroku istú dobu bolelo, aby sa jej to rýchlejšie zahojilo, tak používala wobenzym.

Igina

Ahoj Fitka 27,

Dr. Zamboja vrelo odporúčam. Je to vynikajúci odborník s ľuským prístupom. Všetko Ti pokojne vysvetlí a navrhne to najlepšie riešenie. Pozri si jeho práce na:
belleza-centrum.com

fitka 27

Ahojte chcem sa opýtať máte niekto skúsenosti s Mudr.Zdenkom Zambojom ohľadom zväčšenia poprsia?
Ďakujem:)