Zvacsenie prs pomocou implantatov

Príspevok v téme: Zvacsenie prs pomocou implantatov
Monix

Ahojte,
mate niekto s tym osobne skusenosti?
Rozmyslala som nad tym, ze by som to dala spravit... Nepoznate, resp. viete niekoho odporucit kto to robi v Bratislava a okoli celkom by ma zaujimal pomer spokojnosti k cene :)
A dajsia vec ako dlho je clovek prace neschopny v pripade nejakych bolesi po zakroku.
Dakujem

ronie

Je tu inak na fore skupina "silikonove prsia" kde prispieva vela bab, dokonca aj s fotogaleriou tak by som sa spytala tam. ja mam tiez este pred operaciou idem k mudr. Červeňovi co je jednoznacne spicka medzi plastickými chirurgmi na slovensku.

patika27

ja mám za sebou druhú konzultáciu, po ktorej som dosť nervozna, neistá a stále na vážkach, či som si vybrala správnu lekárku ?? máte niekto skúsenosti s MUDR.J.hudákovou v ke? operácia ma čaká budúci týždeň. tak som sa tešila na tie prsia, že ich konečne budem mať aj ja :D chcela som 325 ml - no, vravela mi, že tie mi nevojdú, že sú veľké, koža by mohla popraskať a budú strie. 300 ml stredný profil, okrúhle áno a menšie už nie -tie mi neradila, tie mám :D pôsobila na mňa zvláštne, akoby sa bála ma operovať alebo mala obavy .. neviem ,, vraj som veľmi pevná a minimálne 6 mes.by som mala ešte necvičiť ..odrádza ma práve to od nej, pretože viem, že sú aj iné fitnessky, ktoré tiež súťažia, aj iné dievčatá , ktoré cvičia a urobili im silik. bez problémov.. ale čítala som o nej, že je veľmi šikovná a má precíznu prácu. čo mám robiť ?????