stretavam sa s nimi vsade..v obchode,autobuse,kaviarni..ide najma o mladsie zeny..nechapem dovod,preco zazeraju akoby "som im zjedla veceru"! :D proste bezdovodne zlostne pohlady,ved ma ani nepoznaju..
neprijemne zazerajuci ludia...
jaaa83: najlepšie bolo, keď spieval Hamel - učiteľka tanca ... Toľko som sa rehotal... Ale dôvodov môže byť veľa , ja sa aj obliekam tak,že to ide do očí
leela333:ano,ale ti ludia sa chmuria..taketo zazeranie som myslela.chmurenie nic dobre neznamena pokial viem :)
tpch1/leela...ale zeny si mozu toto dovolit...ked toto zacne robit chlap...tak vacsinou nasleduje fyzicka konfrontacia...teda ked nahodou jeden z nich neustupi
Ja sa často krát na niekoho zahľadím a len rozmýšľam... O tom človeku, aký môže byť a podobne. Celkom ma to baví, ale možno pri tom tiež vyzerám, že naňho "zazerám", hoci to nie je môj úmysel... Možno ani tí ľudia, čo zazerajú na teba to nerobia úmyselne...
yong: :))),v takom pripade sa necudujem,ze na teba pozeraju :D
Ja sa obcas "cumenim" bavim :-D Proste niekoho uprene pozorujem s kamennou tvarou nezmurkam, vtedy je zaujimave pozorovat narastajucu nervozitu dotycneho :-DDD
jaaa83...co uz, na to si musis zvyknut ze ludia sudia podla vyzoru...preto by ma velmi zaujimalo ze preco na teba zazeraju
napr..na mna tak raz pozeral jeden pan...a som normalne prisiel za nim ze co je...potom sa zacal trosku zasekavat ze ne ne ja som nepozeral...ale tak ako pisem ak ti to vadi treba sa opytat
a to nehovorim o dikotekach...tam bola kvoli podobnym veciam xxx krat bitka hehe :D
Práve, že aj na mňa zvyknú niekedy tak pozerať, lebo ja v meste aj sám keď som, tak keď má rozosmejú bezdomovci, čo tam spievajú, tak sa rehocem,že až krochkám
ja som sa normalne usmievala a bavila so znamou..,nic som nedala najavo,ale neprijemne mi to bolo.
maoam:sedela som napr.v podniku a sedela tam jedna oproti mne,trochu dalej,no a zazerala viackrat skaredo,bola som tam asi hodinu,mala som dost,ale co taky cas?postavim sa a odidem?veru mala som chut.takze nedalo sa to velmi nevsimat.