stretavam sa s nimi vsade..v obchode,autobuse,kaviarni..ide najma o mladsie zeny..nechapem dovod,preco zazeraju akoby "som im zjedla veceru"! :D proste bezdovodne zlostne pohlady,ved ma ani nepoznaju..
neprijemne zazerajuci ludia...
vsak si to nevsimaj, to, preco druhi zazeraju, ty fakt nevyriesis, lebo to nie je o tebe, ale o nich, kedze ta nepoznaju a nic o tebe nevedia, tak neries...
nevsimaj si to, kasli na to
a za dalsie bingham,nezda sa ti trochu ubohe ludi sudit podla vzhladu?ze napr.vyzeras arogantne,niekto aj dajme tomu moze vyzerat tak a nemusi taky byt..takze hodnotit niekoho podla vzhladu je trapne.pokial ten clovek ani neprehovori ku tebe,nemozes vediet aky je vobec.
mp3 pocuvam,ale nikdy nie nahlas ak som v mhd napr..ale to nejde o mp3,ked som s niekym von,isto mp3 nemam.
j111:nejde o to,ze cumia,ale AKO cumia.a za dalsie,ak mi nic niekto neurobil,skutocne nevidim dovod,preco by som mala takto zakerne na niekoho pozerat.je to fakt divne,nech uz by mala akekolvek oblecenie alebo co..
bingham:som si ista,ze neposobim strasne nesympaticky ani arogantne :) :DDD
biela macka, to je velmi trefna poznamka s MP3, ja to tiez strasne neznasam, ked sedim vo vlaku a pod., otras!
Presne tak, na co si to vlastne vsimas? Vsak oni len tak cumia, co maju ineho robit?:D
No a nepočúvaš veľmi nahlas mp3? Lebo ja zazerám iba na takých a už som aj povedala, aby si to dali tichšie a potom zase zazerajú oni na mňa...Inak sa po ľuďoch nepozerám, radšej si niečo v MHD čítam.
takže môj názor.. nevšímaj si ich vôbec.. máš trošku podobnú povahu ako aj ja aj sa to niekedy myslím, ale poviem Ti je to jednoznačne tak, že netreba si to všímať.. dievčatá, ženy sú už proste také vždy budú pozerať.. obkukovať.. veď možno to isté si myslia aj druhé o tebe.. takže to nerieš.. a možno že sa v niektorých aj mýliš ;) takže tak :) Ty chod s úsmevom na tvári vždy a kto Ti úsmev nevráti.. nevšímaj si OK ;) a hneď sa budeš cítiť lepšie ;)
kedysi keď som spozorovala, že dakto zazeral, tak som si najskôr myslela, že mám rozopnutý rozporok alebo mi trčí šušeň z nosa :D :D :D... ale to som mala aj znížené sebavedomie a tak, teraz viem, že sú ľudia, ktorých zazeranie "baví" :D