neprijemne zazerajuci ludia...

jaaa83

opica:ty nevies citat?niekde som pisala,ze vsetci,vsetci,vsetci?!?ano,keby som napisala,ze vsetci,to uz by bola paranoja!

Maoam

bingham: jasne, vsetci alebo väcsina pise sprostosti, len ty pises vzdy pravdu, ze? :DD

v poslednej dobe ide z tvojich prispevkov velka osobna nespokojnost a neustale si podrazdeny, este aj cez vikend

skus si dat mensi pohov, len ti to prospeje a troska uber z pozicie Poloboha, v ktorej sa niekedy citis byt

Lost: kde je prispevok od tpch? Strasne rada by som si ho precitala ;DDDDD.

Zuzu: ano, v Nemecku su ludia velmi privetivi a slusni :D, tiez ich mam aj za to rada.

opica

podla mna sa tato diagnoza nazyva: PARANOJA...

vsetci na mna pozeraju, vsetci na mna zazeraju, vsetci mi zavidia...
niekedy sa staci zobudit:)

ewelinka1

Rob to co robim ja, ked tak pozera na mna zena /lebo od muza ten pohlad skaredy nebyva, neviem cim to je/ :) tak jej pozeraj priamo do oci a nasad poker face:) neuhni pohladom a ak neuhne prva ani ona, zdvihni este k tomu aj obocie, z mojho vyrazu su tie zenske potom hotove a ja sa na tom bavim:D ta falos im na tvari svieti jedna radost...

jaaa83

lost:ako vravis,su vsade i ked mozno pomenej je to v zahranici.co som pocula napr.v anglicku je nezdvorile ak sedis v metre sa pozerat protisediacemu do oci.(nie to na neho civiet,ci skaredo zazerat).a veru aj som v metre v anglicku cestovala a je to tak.