stretavam sa s nimi vsade..v obchode,autobuse,kaviarni..ide najma o mladsie zeny..nechapem dovod,preco zazeraju akoby "som im zjedla veceru"! :D proste bezdovodne zlostne pohlady,ved ma ani nepoznaju..
neprijemne zazerajuci ludia...
maoam:nezda sa mi,ze by bingham bol podrazdeny,mne nenapisal nic zle,neviem ako v inych temach ;)
maoam:prispevok od tpch1 mas na druhej strane
opica:ty nevies citat?niekde som pisala,ze vsetci,vsetci,vsetci?!?ano,keby som napisala,ze vsetci,to uz by bola paranoja!
ale vlastne oni sa len pozeraju. len to pride ako zazeranie obcas, lebo sa pritom neusmievaju...
ja si myslim, ze ludia zazeraju po peknych ludoch
bingham: jasne, vsetci alebo väcsina pise sprostosti, len ty pises vzdy pravdu, ze? :DD
v poslednej dobe ide z tvojich prispevkov velka osobna nespokojnost a neustale si podrazdeny, este aj cez vikend
skus si dat mensi pohov, len ti to prospeje a troska uber z pozicie Poloboha, v ktorej sa niekedy citis byt
Lost: kde je prispevok od tpch? Strasne rada by som si ho precitala ;DDDDD.
Zuzu: ano, v Nemecku su ludia velmi privetivi a slusni :D, tiez ich mam aj za to rada.
podla mna sa tato diagnoza nazyva: PARANOJA...
vsetci na mna pozeraju, vsetci na mna zazeraju, vsetci mi zavidia...
niekedy sa staci zobudit:)
A co tak odpovedat im na to usmevom? Mozno sa nieco naucia.
Rob to co robim ja, ked tak pozera na mna zena /lebo od muza ten pohlad skaredy nebyva, neviem cim to je/ :) tak jej pozeraj priamo do oci a nasad poker face:) neuhni pohladom a ak neuhne prva ani ona, zdvihni este k tomu aj obocie, z mojho vyrazu su tie zenske potom hotove a ja sa na tom bavim:D ta falos im na tvari svieti jedna radost...
lost:ako vravis,su vsade i ked mozno pomenej je to v zahranici.co som pocula napr.v anglicku je nezdvorile ak sedis v metre sa pozerat protisediacemu do oci.(nie to na neho civiet,ci skaredo zazerat).a veru aj som v metre v anglicku cestovala a je to tak.