Som pomerne neskúsený, bez kondómu som to už robil, s kondómom ešte nie - je to velký rozdiel alebo nepatrný? Chlapi poradte!
Sex s kondómom a bez neho - velký rozdiel?
Ľudia sexovat bez gumy len človekom ktorého zdrav. stav poznáte!
Inak si koledujete o pruser. Pozor antikoncepcia nechráni pred pohlavnými chorobami ako si niektorí myslia !
Ovecka, tak mna to teda vobec netrapi :D Mna nezaujima, co si kto pri sexe odovzdava. Ano, z niektorych virusov sa "nestriela" medzi ludmi...take HPV sa povazuje uz za nieco "bezne a v pohode, ved to ma snad kazdy" :D Lenze kto ma tento nazor, velmi lahko moze prist k HIV a z toho by som si napriklad uz robila tazku hlavu :D Ak si nikdy nevidel nazivo cloveka, u ktoreho prepukol AIDS a nevidel si ho v poslednom stadiu, tak nevies nic o tom...Zomriet ako totalna troska len preto, ze som sexoval bez kondomu s kym prislo? hmm....kazdeho volba :)
mila hlavahlavata STD - sexually transmitted disease - sexualne prenosna choroba, ano HPV (human papilloma virus) je jednou z STDs, ale tych je neurekom.
ano, chytit STD sa da aj pri pohlavnom styku s kondomom. ale podstatne menej a napr. taky HIV s kondomom chytite daleko tazsie. fuj, sex bez kondomu s osobou, ktorej zdravotny stav nepoznam, je nenormalna nechutnost a hazard so svojim zdravim a v podstate aj so zdravim svojich buducich partnerov (pokial nemam toklo chochmesu, aby som pred sexom v novom vztahu zistila, ci netrpim nejakou chorobou, co u nas nerobi takmer nik)
ja strasne lubim muzsky egoizmus v tomto smere - mna sex az tak s kondomom nebavi, tak nech radsej zena berie umele hormony, ktorymi si moze z dlhodobeho hladiska ublizit, len aby ste vy pani mali pozitok zo sexu este vacsi. akoby ste ho nemali uz beztak dostatocny oproti zenam, ked polka chlapov dokaze aj tak mysliet len na seba a nema potuchy, ako s nami zaobchadzat v posteli ...
toto nema byt utok, ale v prvom rade sa nauc prerusovanemu styku s kondomom, maj ho s partnerkou, ktoru sa nepodvadzate, doverujete si, poznate svoj zdravotny stav a ste dostatocne schopni zvladnut pripadne nasledky, ked sa smykne a az potom sa pytaj na to, ci je to lepsie s, alebo bez kondomu ... pokial sa samozrejme ona sama rozhodne brat antikoncepciu, je to len a len jej rozhodnutie ...
Pokiaľ si, ako hovoríš neskúsený, sexuj s gumou, bude sa ti to páčiť aj tak.Keď si nájdeš stálu partnerku, sexuj ako sa ti bude chcieť, predpokladám, že bez.Inak môj partner si dáva gumu, keď chce dlhšie vydržať.
2 MultiLevel kazdy si v sebe nosime plno virusov takze jeden hore dole koho to trapy?
ja som sexoval iba bez gumy ale nigdy by som s gumou do toho nesiel
hlavatahlava, tomu ver...Bohuzial, dnes uz je pomaly kazdy treti clovek nakazeny hpv, mnohi o tom ani nevedia a ak vedia, aj napriek tomu striedaju partnerov jak na beziacom pase...Humac.
Sex bez kondomu je neporovnatelne lepsi. Aspon podla mna. "Ale so stalym partnerom, ktory predo mnou nemal "milion" zien a teda si nenosi na curakovi vsetky odnoze virusov" :D Takto krasne to hovori moja gynda a ja sa s tym stotoznujem :)
A kto sa boji HPV? Kebyze napises HIV syfilis alebo kvapavka tak nepoviem.
Je to inak velky rozdiel. S kondomom je to jednoduchsie sa potom nemusis umyvat. Zase bez o nieco lepsi pocit.
och, STD je po slovnesky HPV, ale nevadi..
guma neochrani od kazdeho STD, len tak mimochodom.. to by ludia (ano, smejem sa im, promiskuitnym) mali vediet.
alebo to shcytat, nech zaziju nejaku tu zabavu, ked sa v monogamii NUDIA, vsak ze... :)