Sex s kondómom a bez neho - velký rozdiel?

wreck

neskuseny, nemusi. ked raz skusis ako to ma byt spravne, uz nechces inak.

zuzu ti dobre napisala, presne tak je to. tym smerom sa daj, nebudes lutovat.

preco to tolko chlapov robi cez gumu: a) su promiskuitni, ale aspon ako-tak zodpovedni, tak si tu gumu daju b) partnerka nie je nijako chranena a nechce deti. c by mozno mohol byt este nejaky zdravotny dovod, ale ine ma uz nenapadaju.

zuzu6767

ty sa spytaj radsej svojej zeny a nie tu chlapov.. s nou o tom rozpravaj.. a nestriedaj parnerky.. ale maj jednu a miluj sa iba s jednou a potom pochopis co je naozajstna laska a naozajstne milovanie... a poprosim bez prihlupych komentov k moju vyjadreniu.. pekny den

zuzu6767

Takže u mna jednoznačne bez!!! dôvod je taký, že najprv to vždy bolo s.. ale odkedy máme bez je to úplne podľa mňa prirodzené.. s tým človekom si uplne v spojení.. to čo pri začatí a aj pri samotnom pohlavnom styku prežíva človek je niečo úžasné.. proste keď sa milujete tak aspon u mna je to tak, že cítim to .. a proste je to úžasný pocit.. a keď má nastať finito tak proste dokážem už rozoznať kedy to príde.. a skončíme úplne že naraz!!! takže odporúčam isto a skúšať viackrát nie len RAZ!!!!

wreck

ano, je to neporovnatelne a ten rozdiel je podla mna obrovsky. a je uplne jedno ci mas navleceny durex arouser alebo elite (extra thin). nikdy by som sa uz nechcel vratit k cepicke, ak by som nemusel.