Ako sa ich zbaviť úplne??Mám ich už asi 6 rokov a mám 21 rokov. da sa to odstrániť aj nejakými liekmi??
Preventívne chodím bicyklovať, neprekladám si nohy, robím cievnu gymnastiku, ale aj tak mám pocit, že sa mi to šíri.
Fialové žilky na nohách
ten krem od AVONu vobec nepomaha kikuska a ze za 7 dni tak to uz je jaka somarina hlavne ze je fajin drahy...
Ahojte žilnáčky, našla som na webe www.interklinik.sk, majú tam TÝŽDEŇ ZDARMA aj na vyšetrenia cievnej chirurgie... ktorá nemáte prachy na rozhadzovanie, skúste sa prihlásiť..robí tam dr.Molčan, poznám ho roky ešte z nem.Cyrila a Metoda...je super, fakt
strava, strava, strava a cvicenie...
Nejedz nasýtené tuky a cukor. Nebudeš mať nepružné cievy.
ja mam tiez problem so zilami na stehnach a nasla som konecne \"vraj dobry\" krem na ich odstranenie.. problem je len v tom,ze si ho musim objednat az z USA ale aj s cestou stoji okolo 17 eur.. uvidime ci zabere i92.photobucket.com
Ahojte,ja by som sa chcela opytat ze mne sa asi za 2 mesiace strasne rozsirili zilky na nohách a na tvári,mam nadváhu a málo pohybu,keby som obmedzila mastne jedna a pridala este viac zeleniny a ovocia a k tomu korcule alebo bycikel mohly by žilky zmyznút alebo sa aspon obmedzit?bez laseru a bez nicoho,mozno s nejakym kremom
ahoj mirka,zaujala ma Tvoja odpoved a suhlasim, len vedela by si mi presnejsie poradit - presne co jest a co uplne vylucit z jedalnicka? Ja som si osobne vsimla par fialovych ziliek malinkych na nohach po porode...dakujem...
Na stenách ciev sa vám ukladajú nánosy. Tieto tvrdnú, kalcifikujú, sklerotizujú. Keď je cieva viac namáhaná po vypití väčšieho množstva sladkých , aromatických alebo povzbudzujúcich tekutín, tak praskne, pretože stvrdnutá cievka nemá pružnosť.
Všetko je to zo stravy z nasýtených tukov, hlienov a z prekyseľujúcich potravín. Tuhnutie je podporované chladom, soľou nevhodným vápnikom.
Slkerotizácia odstráni následok, príčina zostane a pôsobí naďalej na ostatné cievy. Stav vedie k srdcovocievnym , mozgovým chorobám, sm a pod.
popraskané cievky na nohách tkzv. metličky sa volajú teleagiektázie, možnosti odstránenia(pretože žiadny krém ich neodstráni, môže mať len spevňujúci vplyv na cievy) sú: do 1mm by sa mal používať farbivový laser, nad 1mm by sa na odstránenie mala používať chemická sklerotizácia (sklerotizačný roztok sa vpichne ihlou za pomoci striekačky). Keďže popraskané cievky majú tendenciu sa vracať, je potrebné zvonku natierať gélmi s obsahom pagaštanu konského, ktorý cievy obsahom prírodného escínu spevňuje a vnútorne užívať doplnok Veregin, ktorý obsahuje rutín z rastiny Sephora Japonica, cenný bioflavonoid antioxidant-resveratrol, ginko biloba, vitamíny C,E a selén