Fialové žilky na nohách

jana2

Radšej sa spýtaj pani doktorky na cenu ešrte pred zákrokom,lebo cena je pohyblivá a u každej dr iná.Môže to byť aj 2000 Sk,tak aby si nebola nemilo prekvapená..

panika

ta sklerotizacia sa robi vlastne iba 1 striekackou a nechcem klamat,ja som platila tusim 400 Sk.asi je najlepsie sa spytat priamo u toho chirurga ( a ani neviem,ci sa to robi na inych oddeleniach)

linda21

a neviete mi niekto poradiť koľko by stála ta sklerotizácia, som študentka a nemám veľa peňazí na zvyš.Ďakujem

stella giacco

Moja neterka to ma uz od 14.rokov.Ma ich geneticky po mamine.V 18-ke si to dala odstranit sklerotizaciou u Dr.Dimova v Chirkoze.

www.chirkoz.sk

jana2

Popraskané malé cievky sa dajú odstrániť alebo sklerotizáciou na cievnom oddelení na poliklinike,alebo laserom.Nebolí to...

panika

ak su to take tenke popukane kapilarky (cievocky) da sa to sklerotizovat u chiruga.On ti to napicha injekcne.Bolest je rozdielna-kazdy ma iny prah bolestivosti (ale inak to len tak stipe).Len treba ratat s tym,ze tam budu par dni otrasne modriny.Takze ak to chces,rozhodne sa tam uz vyber,aby si v lete nenosila dlhe nohavice

hubusa

to máš popraskané žilky,to má aj moja mama toho sa nezbavíš,ale dobre,neprekladaj si nohy a športuj a jedz veľa veľa vitamínu C!!! :-)