Ako sa ich zbaviť úplne??Mám ich už asi 6 rokov a mám 21 rokov. da sa to odstrániť aj nejakými liekmi??
Preventívne chodím bicyklovať, neprekladám si nohy, robím cievnu gymnastiku, ale aj tak mám pocit, že sa mi to šíri.
Fialové žilky na nohách
Radšej sa spýtaj pani doktorky na cenu ešrte pred zákrokom,lebo cena je pohyblivá a u každej dr iná.Môže to byť aj 2000 Sk,tak aby si nebola nemilo prekvapená..
Ďakujem panika za radu.:-)
ta sklerotizacia sa robi vlastne iba 1 striekackou a nechcem klamat,ja som platila tusim 400 Sk.asi je najlepsie sa spytat priamo u toho chirurga ( a ani neviem,ci sa to robi na inych oddeleniach)
a neviete mi niekto poradiť koľko by stála ta sklerotizácia, som študentka a nemám veľa peňazí na zvyš.Ďakujem
Moja neterka to ma uz od 14.rokov.Ma ich geneticky po mamine.V 18-ke si to dala odstranit sklerotizaciou u Dr.Dimova v Chirkoze.
Popraskané malé cievky sa dajú odstrániť alebo sklerotizáciou na cievnom oddelení na poliklinike,alebo laserom.Nebolí to...
ak su to take tenke popukane kapilarky (cievocky) da sa to sklerotizovat u chiruga.On ti to napicha injekcne.Bolest je rozdielna-kazdy ma iny prah bolestivosti (ale inak to len tak stipe).Len treba ratat s tym,ze tam budu par dni otrasne modriny.Takze ak to chces,rozhodne sa tam uz vyber,aby si v lete nenosila dlhe nohavice
Doporučujem varixinal gel, ktorý zároveň je aj na to.
to máš popraskané žilky,to má aj moja mama toho sa nezbavíš,ale dobre,neprekladaj si nohy a športuj a jedz veľa veľa vitamínu C!!! :-)