milujem ho, ale vo vzťahu veľmi trpím, hoci on si to neuvedomuje (príčinu tu písať nejdem)..zo začiatku som nevedela že sa budem kvoli tomu veľmi trápiť, inak by som do tohto vzťahu samozrejme nešla.. prosím o radu(nie žiadne posudzovanie že som hlúpa atď.) ako zariadiť, že ten ktorý sa rozíde bude on, nie ja..viem že žiadam asi nemožné, keďže on nad rozchodom určite nerozmýšľa, máme krásny vzťah, ja by som tiež nad rozchodom ani len nerozmýšľala, nebyť istých okolností ale ja takto ďalej proste nemôžem :( keby som napísala príčinu, isto by ste mi dali za pravdu ale písať to tu nechcem.. tak čo navrhujete? :(
ako sa rozísť, aby som nebola najhoršia ja, ale on?
netusim, preco by to muselo byt tak, ze to bude on, co sa ma rozist, inak by si bola ty ta zla. pointa??? asi si este nevyrastla aby si pochopila take veci, ze nie vzdy je ten zly, ktory ukonci vztah kvoli neznesitelnej situacii. pokial mas padne dovody, treba ich vylozit na stol a rozumnou diskusiou s partnerom ich bud vyriesit a stanovit si nejake pravidla, aby sa situacia alebo veci, kvoli ktorym trpis, neopakovali, alebo zistis/zistite, ze vas vztah nema buducnost a proste sa dohodnete na rozchode bez scen, hnevu, ublizovania a robenia napriek.
dava to lepsi zmysel, nez sa snazit riesit situaciu tak uboho, ako si to navrhovala ty?
a s tym co napisal pravy huhu, sa da v podstate len suhlasit. snazit sa spravat zamerne podlo je ubohe, primitivne a nedostojne.
Si zakerny človek.Raz sa ti to vrati.Ked sa s nim chceš rozist tak sa rozid a nespekuluj nad tym.
pokial je pravda, ze robi nieco zle ..tak potom by nemal byt problem sa s nim rozist a nespekulovat nad tym, kto je horsi, lebo to z toho jasne vyplyva.
myslim, ze toto cele je ovela viac zamotane a on asi nebude ten jediny, kto robi nieco nespravne.
Takato primitivna vypocitavost svedci o tom, ze ty sama nemas v hlave vsetko zrovnane. Keby to bolo fakt tak hrozne uz s nim davno nie si a nevypisujes tu na fore hluposti!
je to dost prizemne, co si napisala..ked sa snim chces rozist, povedz mu, co ti vadi, a rozid sa...ved bud ferova..
Divim sa mu, ze s tebou vobec travi cas. Ak sa chces rozist ty a chces to hodit na neho, potom si uz teraz ta najhorsia ty.
počkat si na jeho prešlap a potom ho zveličovat aj s nejakymi starymi zaležitostami