milujem ho, ale vo vzťahu veľmi trpím, hoci on si to neuvedomuje (príčinu tu písať nejdem)..zo začiatku som nevedela že sa budem kvoli tomu veľmi trápiť, inak by som do tohto vzťahu samozrejme nešla.. prosím o radu(nie žiadne posudzovanie že som hlúpa atď.) ako zariadiť, že ten ktorý sa rozíde bude on, nie ja..viem že žiadam asi nemožné, keďže on nad rozchodom určite nerozmýšľa, máme krásny vzťah, ja by som tiež nad rozchodom ani len nerozmýšľala, nebyť istých okolností ale ja takto ďalej proste nemôžem :( keby som napísala príčinu, isto by ste mi dali za pravdu ale písať to tu nechcem.. tak čo navrhujete? :(
ako sa rozísť, aby som nebola najhoršia ja, ale on?
takže tak noo ak to je niečo v zdravot. stránke.. fakt to ber tak, že to spoločne prekonáte.. ale ak naozaj Ti moc moc vadí.. porozprávaj sa s nim jedine s nim s nikym inym.... a uz to uzavrime ;)
dievca ty si to este nepochopila? ako ti ma niekto davat radu, ked nepises konkretne? ved kazda situacia si vyzaduje ine riesenie..a ty tu napises nieco, co nema hlavu ani patu, lebo dokopy si nic nenapisala a cakas rady
príčinu som nenapísala lebo aj keď je to anonymné forum, nikdy nevieš... :-)
nie netýka sa to ani jednej z tých vecí ale skoro si sa trafila ale súhlasím že láska je silnejšia nechcela by som byť bez neho.. v podstate som asi len chcela vedieť ako by to riešil niekto iný v mojej situácii, ale naozaj ťažko posúdiť, keď som nenapísala čo ma to tak trápi.. písať to tu ale nejdem, chcela som len názor od ľudí, namiesto toho mi tu však začali nadávať, takže strata času..
vidis proste ked neuvedies pravú príčinu.. tak Ti nikto neporadí.. asi tak.. len sa tu budu rozoberat mozno v niekt. pripadoch totalne kraviny a vidís.. aj to, že si mrcha a nvm co.. takze bud uved pravy dovod.. ved aj tak nikto nevie kto si.. alebo nepis nic.. a ries to s nim :)
ALEBO este má silnejšiu postavu?? alebo niečo čo Ti na nom zacalo vadit..... sak to s nim pories!!!!!!!
CUDNE... napíšem to z ostra tak sa neuraz ok ... neni náhodou tak, že si zistila niečo o jeho rodine?? alebo že je polcigán? alebo on je na vozíčku´?? moja ak v tom je taký problém tak sa netráp.. veď láska je silnejšia!!!!!!!
Loveme vdaka za radu..lenže ako si to vydiskutovať?ako s tým začať? keď on si myslí že doteraz je stále všetko v poriadku a nevie že mi daná vec vadí a ja zrazu z ničoho nič mu poviem že to nezvládam? okrem toho ja sama som nevedela že to bude pre mňa také ťažké, ale to všetko ukázal čas a je to pre mňa dá sa povedať stále ťažšie a ťažšie..proste je ťažké začať niečo len tak zrazu riešiť, keď daná osoba ani len netuší že ma to trápi..
Ja si o tebe nič nemyslím.Netuším čo sa stalo,takže nesúdim.
Ale prečo zostávať niekde, kde sa necítiš dobre?? Otvorene sa s ním porozprávaj, takto na diaľku je ťažko radiť. Možno sa uvedomí a veci sa dajú do poriadku.
este k názvu tejto témy.. bolo to písané narýchlo a použila som nesprávne slová vyznie z toho že som naozaj zákerná mrcha, takže sa ani necudujem že ste si to o mne hneď pomysleli