Byť vo vzťahu klamaná, či radšej bez neho

Príspevok v téme: Byť vo vzťahu klamaná, či radšej bez neho
unavený anje

mám 38 rokov, priateľ 40, poznáme sa?cca 5 rokov, rok sme spolu bývali.... V posledných týždňoch sa mi potvrdilo, čo som tušila, začal chodiť na zoznamovacie portály ako Badoo, kde si napísal, že je slobodný, dobre zarábajúci, a hľadá zaujímavých ľudí...presnejšie ženy 20-35...normálne ma to ranilo, na otázku, čo to má byť že to je jeho nová zábava, a nechce sa jej vzdať.Čomu neverím. Predtým som mu našla správy, čo vipisoval jednej ako sa mu páči , ako sa chce stretnúť, priateľku spomenul okrajovo. Myslela som , že nie je toho schopný, prečo sa to musím dozvedieť náhodne? Neviem, či ma ľúbi, hovorí , že áno , že som jeho jediná, nepodviedol ma a tak, no dokedy.....som sa s toho zrútila...neverím mu, lebo viem, že je stále na tých portáloch
nebývame spolu, bol alkoholik, pomohla som mu, zachránila prácu, lebo by ho vyhodili, podporovala a čakala, že sa zmení .......no zdá sa, že už odo mňa nemôže nič dostať , tak hľadá inde.....veľmi ho ľúbim, len neviem, čo ďalej
každá rada mi je dobrá

selly1234

Citala som viacero nazorov, moj priatel je mimoriadne nadherny muz, robi modeling, ma o neho zaujem kazda zena, ktora ho uvidi, je velmi tazke jeho sebavedomie udrzat v tych spravnych medziach...pocas jeho prveho uspechu sa zblaznil z tolkeho navalu zien, neodolal a vypisoval si na socialnych sietach otom, ako by chcel prezit sex s konkretnou osobou, vypisoval dvom zenam, len co som ja postrehla, ked som sa ho pytala na jednu zapieral, totalne zapieral a urcitu dobu mi tvrdil stale tu istu verziu, po niekolkych dnoch sa priznal.. V druhom pripade som bola ja iniciativna a napisala som tej dievcine, spytala som sa, ci sa stretli, lebo na soc.sieti, si dohadovali stretko, ona mi povedala, ze sa stretli a samozrejme, ze sa to nezaobislo bez milostnych hradok. Ked som sa na to spytala jeho, do dnesneho dna mi tvrdi, ze si to na poslednu chvilu rozmyslel a ze sa s nou nikdy nestretol...slubuje, ze to uz nikdy neurobi. Hacik je v tom, ze som sa dnes dozvedela, ze ked mal 17, bol v napravno-vychovnom centre, je to chronicky klamar toto je dvovod, preco hladam radu, neplanujem ho poslat do kelu, potrebujem vediet, ako mu pomoct. Moj priatel je chory a viem, ze ma miluje, potrebujem mu pomoct, neviem ako mu mam vysvetlit, ze ked povie pravdu, nech je akakolvek, prijmem to ako fakt a rozumne to vyriesime... Mozno ssom najivna, ale nevadi mi to...

resto

Ten muž si ťa jednoducho nezaslúži a byť ja žena a mať takého pri sebe tak s ním už dávno nie som..
A ešte niečo: klame ti keď ti vraví že ťa ľúbi! Viem, je to kruté a ťažko sa to prijíma ale taký je život! Verím že sa na svete nájde ďaľší ktorí ťa bude naozaj ľúbiť! Veľa šťastia!

nikki06

odpovedala si si sama... "taky slizak" :-( A nema uz 20, aby si hladal take zabavky. Neboj sa toho byt sama, s odstupom casu ziskas novy pohlad na vas vztah, a uvidis ze nebudes sama sebe rozumiet, preco si to uz skor neukoncila. A je vela muzov, ktori su budu tvoju lasku vazit, dlho sama nezostanes :-)

maruska_123

jendoznacne byt radsej sama...tiez som bola klamana, uz nikdy viac to nedopustim, aby som bola s takym clovekom...ktory dokaze do oci klamat

henyy

este nieco...
verit na lasku treba stale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pribeh mojej maminy :
po tom co mi otec zomrel, mama mala priatela . 12 rokov bola s tym hajzlom.prvych rok bolo ako tak dobre.potom stale viac pil, hral na automatoch, k nam si cestu nehladal- boli sme vo veku kedy sme potrebovali ,,otca,, mamu zadlzil. mama po case tiez zacala pit, bol k nej agresivny, ponizoval ju, nadaval jej do ku..
prosila som ju , aby ho vyhodila ona ze nie ona ho miluje, on sa zmeni. hej, 2 tyzdne bolo dobre, potom to zase zacalo.
z nejakeho dovodu ho nedokazala vyhodit ani nenavidiet.urcitu dobu sme mali zli vztah medzi sebou koli nemu, vycitala som jej ze sa sprava ako pubertiacka...
viete kedy ho konecne vyhodila ?
raz hral automaty v jednej krcme, mama sla okolo so segrou, ako ich ON zbadal, robil sa ze ich nepozna a odisiel z podniku. vtedy mojej mamine svitlo v hlave .cez balkon mu veci vyhodila :))
teraz ma priatela ktory ju ,,nosi,, na rukach...mama uz nepije, k nam sa sprava uplne inak, a ziari stastim...:)
tento rok mala 48.
na lasku sa nesmie prestat nikdy verit...

henyy

suhlasim s inymi, opusti ho , nenechaj sa klamat... viem ze to neni lahke, vela si mu pomohla, ale ako tu uz spominali, za dobrotu na zebrotu :(
tiez by som sa nenechala klamat preto napisem moj pripad co sa tyka Badoo... moj snubenec tam bol tiez, mal tam tiez ze je slobodny, byva sam, chce ist na kaffe s inou... som myslela ze ma slak trafi, ozaj to velmi bolelo..momentalne pracuje mimo mesta.
tak som si spravila aj ja profil a zacala som ho namotavat . verte mi ze som sa klepala jak osika ked som si vlastneho snubenca namotavala... ked sme sa pri chatovani dostali k stretku mi napisal ze nie, ze ma snubenicu, ze je s nou stastny, atd atd... ja som sa nedala odbit, som mu napisala ale ved ona sa nedozvie bla bla.. nedal sa prehovorit.a ked som sa ho opytala preco ma taky profil mi napisal ze to ma uz odjakziva a ze je lenivy si ho vymazat, a nic zle nerobi... takze skusku obstal. na druhy den som mu povedala ze si vlatne somnou pisal :) a nakoniec si profil vymazal...

unavený anje

deti nemáme, pred rokmi, keď pil ma donútil k potratu
ako čítam je tu veľa názorov, ten môj nieje ani taký krásavec, chce pôsobiť na ženy dobrým dojmom,,akože všetko chápe a rozumie- taký slizák" , ak by však prišla kríza, čo zas viem ja nevie reagovať....nie je všetko zlato , čo sa bliští a v dnešnej dobe dobrého chlapa je nájsť ťažko. Sám povedal, že hovorí a píše tým ženám, čo chcú počuť.....tak o čom to je? využíva situáciu, a mám ťa. Nehovorím mu, vždy čo chce počuť, len som ho spoznala lepšie aj s tých zlých stránok.......takže lovec

jawa

Citim s Tebou,mam podobny vek a tiez ma po 5rokoch sklamal,nastupil do velkej firmy,vela zien...a prisla som na to,ze hladi na inu zenu,ked som povedala zbohom,zacal mi davat rady,aby som si davala pozor na paranoidmus,posmech...,ale neprotestoval.No dobre,ked si sa tak rozhodla...Su to 3mes,schadza sa s inou,som na nervy...odvtedy sme sa nevideli,strasne si zelam na neho zabudnut...je to tazke,aj som mu pisala,len tak odpisal...potom som banovala.Bojujem sama zo sebou.Neverim uz na lasku...:(

anjelik

Gamma, alfou a omegou celého tohoto sveta je podnet a pocit..:o))
My ľudia žijeme pre pocity z podnetov. To je odpoveď na tvoju otázku, prečo muži a aj ženy vyhľadávajú iných ľudí, spravidla muži mladé ženy. Pretože vlastní partneri prestali byť pre nich dostatočne podnetní. Nič iné za tým nie je. Môžeš to nazvať aj lov..a potom sú to lovci. Jediné riešenie je byť podnetnejšia...:o))