Nova znamost ziarli na EX

Príspevok v téme: Nova znamost ziarli na EX
Fero M.

Skuste mi poradit ak vas nieco napadne.

S ex som sa rozisiel pred pol rokom a rozisli sme sa v dobrom. Mozno nestandardne pre mnohych si raz za tyzden volame a iniciacia ide z jej strany. Som rad ak oocujem ze je v poriadku a ze pokecame aj z mojej strany... Ale nevyhladavam ju. Ak jej nedviham alebo neodpisujem tak ma pocit ze sa hnevam..

Vcera sa ma nova znamost teda skoro uz priatelka opytala ci som s nou volal a nevedel som neklamat tak som jej povedal ze ano a o com sme sa bavili, ale musel som ten datum kedy mi volala trocha prifarbit lebo som vedel ze by to nebondobre a vecer som mal vycitky z toho. Bola smutna aj ked som jej 1000 krat vysvetlil ze po 3 kolackach ju naspat nechcem a som snou a mam iny novy zivot..

Ako nemam urazit EX na ktorej mi zalezi ako na velmi dobrej kamaratke a ako neurazit a nedavat oricinu novej na ziarlenie?

Preco si musim vybrat? Nie je to veru jedniduche sklamat jednu z nich...

anjelik

Vieš, niekedy sa treba zmieriť s tým, že niektoré veci sa vysvetliť nedajú..a viac sa s tým nezapodievať. Ale máš pravdu, je to otázka postoja a ten sa učí. To ti z neba nespadne, ani sa s tým nenarodíš. Ty sa narodíš presne s takými návodmi na riešenie, aké máš. Že láska je o dokazovaní, o žiarlivosti, o tom, že budem sa baviť s kým moja priateľka chce, nebudem sa baviť s tým, kým ona nechce.:o) Tak si to vyriešil, ako si najlepšie vedel..vymazal si ju s Fb a máš chvíľu pokoj..:o)

Fero M.

Anjelik chaoem tvoj postoj a bolo by pekne sa tak spravat ale zaujat ho asi neviem :-):-)
Na druhej strane je pravda ze s nou nemozem bys v kontakte kebo ma to neposunje v zivote a stale pozeram na dobro ex a nie na to svoje a to dobre nie je. Takze som ju vynazal a napsial jej moj dovod na to... Je roumna isto to pochilopi aj ked asi bude mat paru dni sok...

anjelik

Milý Ferko, vymenil si jednu sliepku za druhú a ty sa teraz ako správny kohút rozhoduješ, ako udržať na slepačej farme kľud...:o)))
No veľa šťastia v tomto úsilí. :o)))
Pozri, už som ti písala, že ľudia sa trápia, lebo je to ich vlastné výsostné rozhodnutie. A je to iba na tebe, aký postoj zaujmeš k celému tomu. Ale ver, že nikdy ti nejde o cudzie dobro, ale o tvoje vlastné...zamysli sa nad tým..:o))
Láska je o pochopení a aj tvoja nová priateľka by mala pochopiť, že každý ma nejakú minulosť a nie každý je schopný spraviť to, že to definitívne usekne...ty teda určite nie. A hlavne, že je úplne ale úplne zbytočné dokola riešiť to isté, ako robíš ty. Veď svet je predsa aj o inom ako o bývalých a súčasných, či sa mýlim??? :o)

Fero M.

No presne tak je to aj v mojom pripade. Viem ze je nestabilnej povahy ale chcel som jej pomoct ale asi to tak nejde. Vcera mi naznacila priatelka ci ju musim mat v priateloch na FB a tak ma dnes caka rozhidnutie ci sa s nou hadat koli tomu alebo vymazat byvalu a tej to neprida aj ked jasne ze uz minto moze byt jedno.
Lenze ja ludom neublizujem a.. Asi ju vynazem ale poslem jej nejaku spravu. Teda nie ze sa jej ospravedlnujem ale nejak neviem nieco proste...

natalka2

mojmu frajerovi tiez stale vypisuje byvalka, riesia spolu jej psychicke problemy a depresie a ako miluje jej byvaleho (toho co prisiel po mojom priatelovi) a pod..tiez mi to pride zvlastne,ci nema kamaratky alebo co na vykecavanie..priatel hovori,ze by ju nechcel,lebo je labilna,ale pise si s nou furt..neviem,ci jej nevie povedat nie alebo co..uz to nejak prestavam asi riesit.

Krasomil

Kristova noho. Fero, ty jsi jeden z hlavních hrdinů Beverly Hills 90210, ne? Ty tu až přehnanou citlivost musíš už hrát, to jinak nemůže být pravda. Neříkám, že máš být šmejd, ale takhle s tebou bude každá ženská mávat jak s mokrým hadrem. Bývalá ti ubližovala a ty jí ještě lituj, prober se.

Fero M.

Tak na to aj ja pozeram ze zrejme som jej pomohol sa posunut.. Uvidime :-) Ale.hlavne ze som ja spikojny aj ked musi byt clovek sebec ak sa chce mat dobre

Maoam

Fero - ber to tak, ze to je to NAJMENEJ, co si mohol urobit a hlavne, taketo nieco presne ona potrebuje, aby sa aspon trocha prebrala. Urobil si to najlepsie, co si urobit mohol. Aj tak ta vyuzivala a zametala s tebou prilis dlho (ale tak - dal si to so sebou robit, takze tvoja chyba).