Nova znamost ziarli na EX

Príspevok v téme: Nova znamost ziarli na EX
Fero M.

Skuste mi poradit ak vas nieco napadne.

S ex som sa rozisiel pred pol rokom a rozisli sme sa v dobrom. Mozno nestandardne pre mnohych si raz za tyzden volame a iniciacia ide z jej strany. Som rad ak oocujem ze je v poriadku a ze pokecame aj z mojej strany... Ale nevyhladavam ju. Ak jej nedviham alebo neodpisujem tak ma pocit ze sa hnevam..

Vcera sa ma nova znamost teda skoro uz priatelka opytala ci som s nou volal a nevedel som neklamat tak som jej povedal ze ano a o com sme sa bavili, ale musel som ten datum kedy mi volala trocha prifarbit lebo som vedel ze by to nebondobre a vecer som mal vycitky z toho. Bola smutna aj ked som jej 1000 krat vysvetlil ze po 3 kolackach ju naspat nechcem a som snou a mam iny novy zivot..

Ako nemam urazit EX na ktorej mi zalezi ako na velmi dobrej kamaratke a ako neurazit a nedavat oricinu novej na ziarlenie?

Preco si musim vybrat? Nie je to veru jedniduche sklamat jednu z nich...

Fero M.

Ja viem, že to tak je, len som si to nechcel priznať, sám pred sebou, lebo som vedel, že to nemá význam..
Včera som ju vymazal z priateľov, aj ked je to detinské ale tak asi to tak bude lepšie, nebudem ju vidieť vôbec a zabudnem a s novou priateľkou sme oficiálne spolu už aj EX to vie, tak len sa mať dobre už a nič viac. Už len keby ma netrápilo zopár vecí ktoré tiežu už riešim a dobre bude:) teda musí byť heh :)

Maoam

Fero a este nieco, ty nie si zodpovedny za jej posuvanie sa vpred, za jej vyvoj, za to je zodpovedna ona sama. Ty sa pekne staraj len o vlastny posun.

Maoam

Fero, prave som citala co si napisal a nehnevaj sa, ale premyslam nad tym, kto z vas 'salie' viac, ci ex alebo ty.
Ty sam mas z toho vo svojom vnutri taky bengal, ze koniec.
Chlape, vsak ty sam s tym koncom vasho vztahu vobec nie si uzmiereny, aj ked si nas u tom neustale dokola presviedcal a ze je to uz len z jej strany bla bla. Nie je. Vidis to sam - na vlastnej reakcii na vyvoj situacie.

natalka2

no to aj moj priatel ma nadstandardny kamaratsky vztah s byvalou,ale nepriznala som,ze mi to vadi,lebo nechcem vyzerat ako ziarlivka alebo ze mu obmedzujem slobodu.. ale stale verim,ze dvaja byvali partneri mozu byt v cisto kamaratskej rovine..mozno som naivna,ale aj par prikladov z mojho okolia ma presviedča,ze sa to dá

Fero M.

Tak isto to pochopí, ale tie nervy ju musia prejsť, ona tam nemá na FB ani profilovku, ani fotky nemá, a ani tam nič nepíše, tak len o to išlo, že je to z jej strany, to že vie ako sa mám a vidí ako žijem, ale to ju asi do predu neposunie, tak ako mna lajkovanie jej debilných kamarátov na jej profile a hádanie sa s terajšou priateľkou.
Mi sme spolu mali nadštandartný kamarátsky vzťah a to dobré nie je, lebo väzby tam boli stále...

Fero M.

A mám asi pocit, že sa budem musieť naučiť klamať aj ked neviem a nikdy osm to nerobil a aj to vidno na mne strašne :D

sama si teray EX priznala, že s tým všetkým tiež este nie je vyrovnaná a že sa aj trápi kôli všetkému, ale ja nevládzem asi fakt je dobre že terazjšia na mna tlačila aby som ju vymazal, aj ked sa potom tvárila že to je moja vec, či ju vymažem alebo nie, ale ináč sa v živote asi fakt nepohnem..

Fero M.

kašlem na to, ja to chápem presne tak ako hovoríš, ale vyhoviem sa nedá každému, spravím to po svojom a nech sa postavia všetci na hlavu. FUrt riešiť niečo. Bývalá mi vypisuje a volá ako keby ma chcela naspäť a ked ju odstránim tak sa z toho ide zblázniť, už mi písala aký som atd...
A terajšia žiarli na ten vzťah, tak aj to chápem ale akože, serem na to fakt

anjelik

Tým, že sa bavíš aj s niekým, koho si dlho miloval a bol súčasťou tvojho života, neohrozuješ svoj súčasný vzťah. Priateľka ťa miluje predsa takého , aký si a ty si aj takýto, stále otvorený aj k svojej minulosti. Ale áno, je to skôr neobvyklé, aby to niekto pochopil...:o)
Hádanie je presvedčovanie a presvedčovanie je znásilňovanie a to k láske nepatrí..ale opäť sa môže jednať iba o fiktívnu predstavu..:o)))))

Fero M.

S tou chvilou mas asi pokoj ale odtial potial nebudem si nechavat skakat po hlave. Viem si povddat aj svoje aj ked by som sa aj hadat mal naucit :-):-) Ona sa boji ze o mna pride a dovody neviem.. Bud je to taky aky som, alebo to akeho ona mala ex alebo jednoducho to ze ked sa zaovala konecne tak nechce sa sklamat zase

Najčítanejšie články