Nova znamost ziarli na EX

Príspevok v téme: Nova znamost ziarli na EX
Fero M.

Skuste mi poradit ak vas nieco napadne.

S ex som sa rozisiel pred pol rokom a rozisli sme sa v dobrom. Mozno nestandardne pre mnohych si raz za tyzden volame a iniciacia ide z jej strany. Som rad ak oocujem ze je v poriadku a ze pokecame aj z mojej strany... Ale nevyhladavam ju. Ak jej nedviham alebo neodpisujem tak ma pocit ze sa hnevam..

Vcera sa ma nova znamost teda skoro uz priatelka opytala ci som s nou volal a nevedel som neklamat tak som jej povedal ze ano a o com sme sa bavili, ale musel som ten datum kedy mi volala trocha prifarbit lebo som vedel ze by to nebondobre a vecer som mal vycitky z toho. Bola smutna aj ked som jej 1000 krat vysvetlil ze po 3 kolackach ju naspat nechcem a som snou a mam iny novy zivot..

Ako nemam urazit EX na ktorej mi zalezi ako na velmi dobrej kamaratke a ako neurazit a nedavat oricinu novej na ziarlenie?

Preco si musim vybrat? Nie je to veru jedniduche sklamat jednu z nich...

2bodka

mliecko :))
ja som pisala, ze sa mi paci a ze je to asi moja uchylka :D neviem, vo vseobecnosti neznasam zdrobnelinky ako lasocka, anjelik moj a podobne zvasty, ale toto mliecko, to je take zlateeee :D

Ferislav, ospravedlnujem sa za nevhodny zasah do tvojej inak velmi zaujimavej temy :D

jaaa83

ty si akosi furt presvedceny,ze ublizujes a chyby robis ty..nie nie nie!chyby robi ta tvoja byvala,ze preco?lebo:
1.je sebecka:neberie ohlad na teba,VOBEC nie na tvoju buducu,ale iba a iba na seba.
2.je manipulatorka:vynucuje si pozornost,ked nieco neurobis,ako chce ona,uz sa urazi
3.je vychcana:nechavala si u teba zadne vratka a ver tomu,len tak lahko ta ani nepusti.

mliečko

:D nie nie je to uchylka.Len som ho pouzila v teme kde sa jednalo o mlieko a tak ho použivam aj inde.O nič ine nejde :D nic za tym nie je.

jaaa83

povedz mi,ako chces vyhoviet obom..ak vyhovies jednej,sklames druhu.to je nemozne vyhoviet vseobecne vsetkym ludom..alebo chces byt otrokom a robit v zivote len to,co chcu druhi alebo to,co chces ty?ja si myslim,ze mas pravo robit to,co chces ty lebo je to tvoj zivot.Drz sa motta:"Nie som povinny,robit to,co chcu druhi-je to ich omyl,nie moje zlyhanie!"

Lulu2011

hej, hej...pridam sa k bodke, kedze som z vychodu, pockam si kým bodka docestuje a spolocne ti prideme urobit porádek a ver, ze prvý krok bude, ze ti hodime sim kartu do najblizsieho močiara, uz nas nestvi prosim ta :)))))))

2bodka

Fero, prosim ta, neries, ci sa urazi alebo nie. Ak sa urazi, nestoji za to, aby si s nou udrzaval kontakt. Pretoze ak sa urazi je sebec, ktory nechape, ze chces mat vztah a ona do neho svojimi telefonatmi zasahuje. Prosim ta uz bud konecne CHLAP a vyjadri svoj nazor razantne. Inak za seba fakt nerucim a pridem ti dat osobne jednu po riti :D (chcela som dat ze facku cez pol tvare - ale to by si bral asi velmi citlivo) :P
Normalne jej povedz, nech ti nevola, mala sancu s tebou byt ako partner, kedze to krachlo (netusim dovod), tak to asi neklapalo. Povedz jej, ze ak ta ma rada a chce ti dobre, nebude ti viac volat. Alebo je tvoja ex primitivna hus, ze by tuto jednoduchu rovnicu nechapala? - pochybujem. Mozno ty sam mas o nej mysle predstavy a mozno to zoberie uplne v pohode. Staci otvorit usta.

Lulu2011

Ferislav kedy sa spamatas...

si uved na kom ti viac zalezi na ex, alebo na novej priatelke a jednu zrus, toto nema vyznam!!!!! naco ti je dobra priatelka ex? to je nejaka blbost tato uplne, ze odveci kombinacia

ty si problemy vyrabas vlastne sam

Najčítanejšie články