Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výber mandlí

mandlicka34

ahoj, mne vyberali minuly tyzden v pondelok...uspali ma, jednu noc som bola v nemocnici a isla domov, ako boli to podla mna teraz viac ako na zaciatku asi preto, ze sa to hoji, ale da sa to vydrzat ozaj, mna skor viac rozculuje, ze sa nemozem poriadne najest a som z toho slaba :( uz sa tesim ked to bude uplne za mnou...ale celkovo to take strasne nieje, ale kazdy to znasa inak...tak sa drz :)

trebacinie?

Ahojte, už asi rok mám zväčšené mandle. Nebolia ma, ani mi nič nie je. Sú len veľké. Ostali takéto po poslednejangíne. Doktorka na to nič nehovorí. Nevadí to? Fungujú ešte vôbec?

marcelina78

este by som tu operaciu na tvojom mieste zvazila...mne ich vzali koli tomu, ze som mala po castych zapaloch dych. ciest stale zvysene ASLO a vysoko,zvysene teploty, pendeponky injekcie to upravili mierne, ale stale to bolo vysoke, anginu som mala len raz za rok, vzdy na jar, ale casto som mavala v mandliach take hrudky biele ako tvaroh, aj ked neboli zvacsene..No cele to dopadlo tak, ze tie zvysene teploty a strasna unava, ktore mali vyriesit vyberom mandli mi pretrvavali stale, takze to bolo cele zbytocne a myslim, ze vsetko v tele ma svoju funkciu, madle filtruju vsetok humus, co prijmame do tela dychanim a teraz su asi viac namahane priedusky a dolne dyh. cesty, tak neviem, uz by som do toho nesla...

marcelina78

ahoj, myslis krcne? mne vyberali pred 10 rokmi v lokalnej anestezii...Napichali mi injekcie do krku zvnutra, vobec to nebolelo, potom som ani necitila, co mi v krku robia, samozrejme, bolo neprijemne pozerat na tie noze, noznice, kliestiky , s ktorymi to vsetko odrezavali a drzat si misku pod ustami koli krvi, ale hovorim, nebolelo to, horsie to bolo potom, ked injekcie prestali ucinkovat a blbe bolo, cely den neprehltat a vypluvat do misky krv, neschopnost pit jest..tyzdnovy pobyt v nemocnici som cely prespala, aj vdaka injekciam od bolesti 3 x denne som si dala pichat, jedine co som mohla jest bola vianocka, ktoru som zapijala bielou kavou. Doma som si este musela davat par dni nieco od bolesti, lebo ako sa to hoji, bolia z toho vsetky nervy aj usi, hlava cela...Ale do dvoch tyzdnov uz to nebolelo, o mesiac som ani nevedela, ze som bola na zakroku, niekto povie, zeby siela radsej rodit ako na mandle, ja mozem povedat opak, ze cakala som horsie co sa tyka vyberu, potom tie bolesti boli neprijemne, asi tak...