Slnecne okuliare

maruska_123

ja myslim, ze je to skor o kvalite spracovnia..tie lacne sa rychlo polamu, prasknu alebo tak..ale drahe kvalitne vydrzia dlho, este mate aj moznost hocikde si ich dat opravit, myslim ram, vymena celeho skla a atd, aj v zahranici...ja mam Ray Ban a nedam dopustit, su fakt strasne kvalitne a pevne

RX

Všetky slnečné okuliare (kategória III) dovážané do EU majú 100% UV filter do 380 nm povinný! Meral som UV priepustnosť na mnohých slnečných okuliaroch (aj od číňanov) a UV filter mali všetky bez výnimky. Ak by sa niekomu podarilo priviesť do EU slnečné okuliare bez UV filtra, hrozil by mu zánik živnosti, takže to asi nikto nebude riskovať.
Ak je niekto na pochybách, očné optiky sú väčšinou vybavené UV testermi, kde sa dá prítomnosť UV filtra veľmi jednoducho preukázať.

Yong

Optimista : neurážaj ma , ani by si neveril koľko Slovenských výrobkov predávajú číňania vo svojich obchodoch , a ľudia netušiaci , že sú to Slovenské výrobky na ne nadávajú

Optimista

s očami nezaharduj, radšej ainvestuj viac do kvaltiných ako si kúpiť lacné ,,šity" od číňana ktoré sú asi také kvalitné ako štyri pásiky adidas...