preco stale vaham?

Príspevok v téme: preco stale vaham?
amboise

Zoznamila som sa s uzasnym muzom :). Po tolkych nepodarenych pokusoch s muzmi, ktore som doteraz zazila, je to pre mna uplna balada :). Je to jeden z tych, ktori si dokazu zenu vazit, dokaze sa postarat, pomoct, mozem sa na neho vo vsetkom spolahnut, co povie, to plati. Asi by ma aj na rukach nosil (keby som bola trochu lahsia :DDD ). Po par mesiacoch od nasho zoznamenia si zacal hladat pracu v meste, kde byvam ja, lebo je medzi nami dost velka vzdialenost a chceli sme byt castejsie spolu. Ked tu nasiel pracu, prestahoval sa, nasiel si byvanie. Kedze sa uz ako tak "usadil", chce, aby sme zacali planovat nase spolocne byvanie, nasu spolocnu buducnost.
Ako hovorim, je nam spolu fajn. V mnohom mame rovnaky nazor, ked nie, dokazeme si vsetko vydiskutovat, pozname navzajom svoje rodiny, vsetko je fajn. Ale ja mam pocit, ze je to vsetko prirychlo (poznameme sa 6 mesiacov) a ze som do toho spolocneho zivota "tlacena". Neviem, preco to tak citim, ved uz mame obaja 30rokov +-, chceme spolocnu rodinu, takze nemame az tolko casu na "vodenie sa za rucicky" ;). Predtym, ako sme sa spoznali som o niekom takom snivala a teraz, ked je to tu, tak mam z tej rychlosti obavu.

Vlastne ani neviem, co chcem od vas :D, len som sa tak chcela vypisat :D.

Anaya

Vo vzťahoch neexistuje 100% istota. Človek môže s niekym žiť aj 20 rokov a myslieť si, že ho pozná a nakoniec ho môže ešte pekne prekvapiť.
Pol roka je síce dosť krátko, ale v 30tke to už až tak krátko nie je :-). Dajte tomu ešte pár mesiacov a uvidíte, nič nestratíte ;-)

AdamKrt --- Expriateľka je už opäť expriateľka? ;-)

kafe

Neviem prečo váhaš, ale čas aj tak všetko ukáže (či ste naozaj pre seba stvorení). Ak budete spolu bývať o rok neskôr, to neni zas taká tragédia. Ja by som bola tiež opatrná, ak by som tú istotu, že s ním chcem bývať a plánovať veci NEcítila. Stáva sa, že veľa dôležitých vecí o tom druhom, víjde na povrch až po dlhšom čase.. a plakať potom, prečo som mala dieťa s človekom, ktorý sa len javil ako úžasný neni veru sranda. Vo vážnych veciach sa oplatí čakať.

Magy

anjelik - su ludia, ktori nepoznaju sameho seba do smrti, pripadne nedokazu byt stastni ani keby im k noham polozis cele egyptske kralovstvo a stale budu vymyslat.
amboise ta kontrola "co ak je v tom nejaky hacik" bude asi preto, ze si dlho cakala a zrazu si sa dockala zrejme naozaj toho praveho, tak sa ti to nezda. ale nemyslim, ze by si mala vahat.
ak je to ten pravy a je taky ako pises, svojim vahanim ho mozes lahko stratit a dalsi uz tazko pride. sama vies, ako dlho si na tohoto musela cakat. myslis, ze este nejaky dalsi pride taky? v rozumnom case pre teba na dieta?
zvaz si vsetky pre a proti a rozhodni sa sama.
jedna vekmi overena pravda je, ze je lepsie lutovat to, co si spravila, ako to, co si nespravila.

anjelik

Vzťah rozhodne nie je o tom, že s niekym bývaš. Vzťah je o budovaní, o chápaní. Stále zdôrazňuješ, že je partner dokonalý, ale zrejme dokonalý nie, je, keď váhaš. Na tvojom mieste by som nepodceňovala vlastné pocity. Pretože ľahko sa dá do niečoho hupsnúť. Ale ťažšie to ukončiť. Ak ťa priateľ miluje a chápe, nebude na teba naliehať. Spoznaj lepšie samu seba a až potom je šanca spoznať toho druhého...

bibi123

Tak zacnite spolu byvat a cas ukaze, ci Vam to bude klapat. Tvoj frajer si uz asi uvedomuje nadchadzajuce roky a nechce zmeskat moznost byt otcom, na druhej strane mozno citi, ze si ta prava a tak nie je na co cakat, moj ocino to vedel o mamine uz na prvom rande, aj jej na nom hned povedal, ze si ju vezme, ona ho vtedy vysmiala a su spolu stastne az doteraz:O)))

amboise

odpovedam-hovorila som u mojich pocitoch, povedal, ze to chape, ze teda spomali. Nejaky cas je to ok a potom zase dostane nejaky napad a ...:)))

Optimista - dakujem :ň, podobne prajem aj tebe ;)

amboise

bibi123-Ja som nikdy nebola na zlych chlapcov :), vzdy som chcela takeho ako on. V podstate to vidim tak ako on, len ma stale brzdi nejaka "kontrolka", ze co ak je v tom nejaky hacik

Optimista

Gratulujem že ste sa našli, ja o tom zatial ešte len snívam...
Moja rada - mesiacov je ešte málo na spoločné bývanie, resp. plánovanie manželstva, takže mu naznač nech hodí spiatočku.

odpovedam

Vahas preto, lebo sa citis byt tlacena. Povedz to svojmu priatelovi, nech ti necha trochu dychat. Mali by ste mat priestor aj na svoje sukromie, zabavu s priatelmi, konicky a relax... nielen byt jeden s druhym a tocit sa okolo toho jedineho...