Dobrý den, kupila som si nattokinazu, beriem ju cca 4 dni (podozrenie na trombozu, opuch,lekar neurobil vysetrenia dal lieky na alergiu, ktore vobec nezaberali) citim sa lepsie, chcela by som si kupit aj seraptazu, len neviem, ci sa mozu tieto 2 produkty kombinovat, aky je vlastne medzi nimi rozdiel? dakujem :) a tiez poprosim davkovanie ake je najlepsie zvolit, pri obidvoch
Serrapeptáza a Nattokinaza
s homocysteinom som mala problemy aj ja
na homocysteín odporúčam tieto vitamíny www.hcy-vitality.sk
Mne dodatočne zistili na vyšetrení radioaktívnou látkou do žíl ,že som prekonala plucnu emboliu.9 mesiacov som brala Warfarin+plus do brucha injekcie Clexan
/od Flaxiparinu som dostala alergiu./
Velmi ma bolel žlčník,a začala som hladať namiesto toho niečo prírodné.
Natrafila som na internete na Nattokinázu.Ked som navštívila kardiologa,vysmial ma-no následné krvné skúšky zistili,že hustotu mám v poriadku.
Robili sa genetické testy ohladom dedenie trombozy u mojej mamy,sestry brata a
u mna a zistilo sa,že máme dedičný sklon k tromboze.
Odvtedy beriem striedavo serapeptázu Doctor Best a nattokinázu Doctor *Best.
Bud jedno alebo druhé.Objednávam si ich z Ameriky zo stránky iherb.com ,tam
stojí polovicu z ceny u nás.
Dúfam,že to bude užitočnou informáciou pre niekoho.
Beriem serapeptazu asi 3 tyzdne stav sa mi jednoznacne zlepsil, po dlhsom uzivani som zvedavy na vysledky, kazdemu urcite odporucam a co sa tyka RNG rady myslim ze viacero ludom predlzil zivot.
lombardo, musim sa smiat, aj ked je to skor smutne. Presne ako moj muz- ked je s nim zle, tym viac sa snazi dokazat, ze on na to stale ma! To asi vsetcia chori tak robia. V novembri polozil novu podlahu v celom byte, starej nic nebolo, ale, ak by sa nahodou s nim nieco stalo, nech mam pekne! No nezabi ho! A mne zobral najmenej 5 rokov zivota, co som sa na nom narozculovala, ale zastavit sa mi ho nepodarilo... a pomoc od nikoho neprijal, lebo len on to dokaze spravit perfektne...
idem pozriet na toho doktora
rng, vyzera to, ze moj muz je druhy z miliona ze nattokinaza nepracuje tak, ako to ty tvrdis.
Ten pripad od lombargo mozno vysvetluje, preco mu zlyhala operacia v septembri, a decembrova operacia mu zlyhala ciastocne, potom sme uz nattokinazu a serrapeptazu vysadili a jeho stav sa rychlo stabilizoval, toto je pravda.
A viem o viacerych doplnkoch, ktore rozhodne nefunguju tak, ako ty pises. Overene na ludoch.
Doplnky su ako lieky, kazdy musi najst ten svoj. A ked uz nezaberu doplnky, treba lieky.
Áno márniš. Pretože časť vety si aj tak nedokázal preložiť správne.
We believe this is the first documented case of nattokinase being used as a substitute for warfarin
(co znamena ze je to zatial jediny pripad, kde natokinaza nepracovala a aj to bez uvedenie davky, lebo bola pravdepodobne prilis nizka.)
Veríme, že sa jedná o prvý zdokumentovaný prípad nattokinázy použitej ako substitúcia pre warfarín
Prednasal som na vysokej skole uz 1969 roku , v Ilinois Istitute of Technology tak len hlupakovi moze napadnut, nerozumiem dokonale po agllicky
Vobec marnim cas....
Pri počítačoch vydržím celý deň. :)
So sústredením mám problémy aj ja. Preto potrebujem robiť dve veci naraz. Alebo jednu prerušovať. Stačí minúta. Rýchlo sa začnem nudiť.
Aj tatko je už objednaný na predoperačné. Barle už má doma aspoň 2 mesiace. :)
Pokazila nám vaňa. Pôvodne sa myslelo, že je iba zapchatá, tak sa tam nalialo kopu svinstva nech to pretiahne dolu. Nepomohlo. Takže musel vaňu podsekať a úplne vymeniť trúbky. Lenže voda sa zbierala po vaňou a keď urobil dieru, všetko to vytieklo von. A pôvodne si to neuvedomil. Stačilo zopár minút.
V tomto ho dosť obdivujem. Aj napriek tomu, že nevládze, cez bolesti, takéto veci dokáže robiť. Dokonca musel zbíjať. Keď skončil, zostal úplne strnulý. Nedokázal sa ani poriadne pohnúť. Ledva sa dovliekol do postele.
Ten lekár sa venuje personalizovanej výžive.
Držím silno päste.
Ale, niekto sa nám tu pomocou trápneho red herrigu a ešte trápnejších konšpirácií snaží zakryť fakt, že ani poriadne nedokáže preložiť časť z angličtiny. A pritom žije v USA. Takže tá by mu problémy robiť nemala.
We believe this is the first documented case of nattokinase being used as a substitute for warfarin
(co znamena ze je to zatial jediny pripad, kde natokinaza nepracovala a aj to bez uvedenie davky, lebo bola pravdepodobne prilis nizka.)
Veríme, že sa jedná o prvý zdokumentovaný prípad nattokinázy použitej ako substitúcia pre warfarín
A čo doplnkový priemysel? Veď ten ani nedokáže dodržovať deklarované zloženie. A dokonca do svojich čisto prírodných produktov pridávajú farmaceutické látky: paracetamol, sibutramín, steroidy, sildenafil, tadalafil, fenolftaleín, fluoxetin, inhibítor aromatázy, dapoxetín.
A opätovná transpalntácia srdcovej chlopne je veľmi vysoká cena, ktorú ty popieraš.