Dobrý den, kupila som si nattokinazu, beriem ju cca 4 dni (podozrenie na trombozu, opuch,lekar neurobil vysetrenia dal lieky na alergiu, ktore vobec nezaberali) citim sa lepsie, chcela by som si kupit aj seraptazu, len neviem, ci sa mozu tieto 2 produkty kombinovat, aky je vlastne medzi nimi rozdiel? dakujem :) a tiez poprosim davkovanie ake je najlepsie zvolit, pri obidvoch
Serrapeptáza a Nattokinaza
Keby to nebolo take drahe, lebo ked si pripocitam postovne, clo a DPH, vyslo by to asi cez 100eur jedno balenie, ale vyzera to tak, ze je to najucinnejsia forma podla toho co som citala. Inak manzelovi objednavam z iherb Doctorś best nattokinase, ale asi prejdem na Nattozyme od Nutricology, je to predsalen NSK-SD nattokinaza, ktorej doverujem viac. Manzel ma V Leiden heterozygotnu mutaciu, kde je 8krat zvysene riziko trombozy, ma 36 rokov a zda sa nam priskoro aby bral take jedy ako je Warfarin celozivotne. Inac ma sedave zamestnanie, takze asi preto ta tromboza. Snazi sa zmenit zivotny styl a jest vela prirodnych riedicov krvi, dva mesiace bol velmi uspesne lieceny pijavicami, nema ziadne bolesti, zily sa zpriechodnili okrem jednej, ktora asi ostane nefunkcna. Pevne dufame, ze ta nattokinaza, pijavice, cesnak, cili, COQ 10, zazvor, zensen, bromelain, pycnogenol, ginkgo, vit E,C, seanol budu stacit na to, aby prezil plnohodnotny zivot bez chemie. Je to mozno aj riziko vysadit takto lieky, ale na druhej strane aj branie liekov ma svoje uskalia a hlavne warfarin nie je nic moc, ked to bol povodne jed na krysy.
Tu je o tom viac, ale neviem ci mi to nevymazu
pureprescriptions.com
Pre istotu som tam nedal trikrat dvojite W
Inac nebola by to rozhodne reklama, kedze ten vyrobok kvoli privysokej cene aj tak neodporucam.
Podla toho co uvadza vyrobca jeho slovami
"Cardiokinase contains an unprecedented high activity of nattokinase, more than 200% the effectiveness of other nattokinase products. Simply put, if it's not Cardiokinase, you're not getting the best."
Nuz kedze cena je mnohonasobok a ucinok len dvojnasobok, este stale zostavam s povodnou nattokinazou.
Osvecenou dlhe roky a mnohymi vyskumami.
Na Slovensku sa este nekladie na zvysenu hladinu homocysteinu patricny zaujem, lekari sa sustredia len na cholesterol, ktory tvori z tych usadenin len 15 % a povacsine je to v nasej peceni(na 80%) vytvorena tukovobielkovinna latka z prebytocnych cukrov, najma fruktozy.
Hladina homocysteinu sa da znizit prirodzenym procesom metylacie, k comu telo potrebuje dostatok vitaminov B-6, B-9 a B-12.
Mnoho lekarov v USA uz kladie vysoku hladinu homocysteinu az za 60% dovod na zapchavanie ciev
Co sa tyka cholesterolu, LDL sa da znacne znizit a HDL trochu zvysit pouzitim vytazku z listov cukrovej trstiny pod menom Policosanol v davkach 20 az 40 mg denne. Ako potravinovy doplnok samozrejme nesmie mat ziadne skodlive postranne ucinky, tj je to zivina, nie chemicky patentovany liek.
Nanosy na cievach su zo znicenych oxidovanych tukov(vsetky nepanenske oleje su znicene) , tukovobielkovinnych zlucenin, tiez oxidovanych(najma oxidovany lepkavy LDL) a trochu mineralov/kalcifikatov. Kto nechce zomriet na zlyhanie nedokrvenych organov(srdce=infarkt, mozog=porazka, ladviny=nephritis...)
musi si cistit cievy a to emulzifikatorom lecitinom(lyzica aj viac tyzdenne)
tuk rozpustajucim enzymom lipazou branou na prazdny zaludok, pripadne chelaciou na odstranenie kalcifikatov.
Vsetky usadeniny sa mozu usadzat len na zdrsnenych cievach, hladke cievy zriedka majun usadeniny. A za zdrsnenie ciev zodpoveda normalny produkt travenia, homocystein.
nemam fialove nic nastastie, len proste v nizsej urovni ako je srdce puchnutie prstov (srdce, oblickovy kreatinin - v poriadku)a stazene dychanie v lahu - ako blb chodim po lekaroch uz rok a nikto nic...krv mi brali len bezny krvny obraz, tam to bolo ok, zrazanlivost mi nebrali, nez mi tie problemy zacali mala som trochu hranicny d-dimer, kedze som sa uz bala, rozhodla som sa sama si pomoct, ked len na samych trkvasov natrafim v zdravotnictve, ked nepomoze, aspon neublizi, co som citala, je to bezpecne, cize niekomu staci 2000 jednotiek natttokinazy pri zanesenych cievach?
Nuz ak mas v sucasnosti problem, tazobu, podozrenie na blokadu, fialovu farbu(cyanoza), tak veru ber viac, minimum 3 x 2000 FU.
Neskor, ked ti to prejde ber len tolko, aby si mala dobry test zrazanlivosti. Niekomu staci len 2000 FU raz denne, niekto potrebuje viac.
tak ja som este taka opatrna kupila som z brainway 1000 a beriem 2 x denne, to je malo? mala som tazobu v ruke, je to lepsie, aj bolesti hlavy uz nie su take sialene tlakove
Rozne fibrinolyticke mozes kludne kombinovat, ved aj najsilnejsi doplnok, co poznam obsahuje as 20 000 FU nattokinazy, 100 000 tisic jednotiek serrapeptazy a 100 000 fu lubrokinazy.
Predava ho pod menom The Clot Zapper firma
detoxinternational.com
A ako doplnok musi byt bezpecny, inac by ho stiahli velmi rychlo z trhu a znicili by zaroven aj tu firmu.
Ja osobne som nikdy ale nepouzil este viac nez 4 x 4000 FU nattokinazy a 200 000 jednotiek serrapeptazy za den dokopy.
Nebolo to treba, napriek tomu, ze tato davka mi stacila za 2 dni rozpustit blokadu v clenku.