Ahojtee :) je tu nejaka modelky/model ?
rada by som sa spytala ako ste sa dostali do modelingovej agentury, ako to tam chodi a ci vam book spravili oni alebo ste si ho museli zaplatit :P dakujeem
!!Modelky !!
hej hej elite model look
:P
to askoze elite models look ci :)) ina modelingova agentura ?:))
na Slovensku posledny ale v cesku sa len teraz v aprili zacnu... :)
ahojte baby chcela by som vediet ci modelingova agentura bude mat este nejaky kating do konca aprila, alebo ci to bol posledny , ktory sa konal v Ba v Auparku . Jedna sa o modelingovu spolocnost Elite model look . diky
noo takze dneska som bola na castingu v BB.. :D stala som tam 2 hodiny :D a odfotili si ma spredu a zboku (co si nie kazdych tak neviem co si mam o tom mysliet :D) a do 3 tyzdnov by ma mali kontaktovat ..uvidime :P
tak v tomto mas pravdu :P
prave preto, ze sama mam taku vysku a viem ako som vyzerala v 15tich mi rpide 47kg strasne malicko.. ale tak kazda sme ina
tak doba sa zmenila...pre nich to mozu byt zaujmave miery, nech skusi...v takom veku to je fakt vacsinou o rýchlom prirodzenom metabolizme
lulu: ja som nemala ponuky zo ziadneh hornej dolnej ani size model. pretoze ked som mala ponuky vazila som asi 54. a nemala som ani 18
kolka: a ano je pravda ze vekom priberies.. a asi nepoznas vyznam slov "kazda tema" :D
kolka - chod a potom napis ako si dopadla :) no ja to poznam, ja som mala v tvojom veku 46 kg a tiez uz bola vysoka ;) a na obed aj 4 rezne a vecer kybel slahacky :))) a este jedna taka poznamka, urcite chod teraz, starsie baby sa uz tazko uchytia ;)