Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

!!Modelky !!

lucia12336

Modelky sa do agentury dostanu vecsinou tak ze si ich vsimnu hocikde v meste alebo pridu na casting a vsimnu si ich tam,.teda hovorim o tych ktore uz v agenure su. A ak chces byt modelkou pridi na casting! Prave zacina tymto vikendom Elite model look 24.3. v bratislavskom auparku to je ten prvy casting, neviem z ktoreho si mesta ale kastingy su vo viacerich mestach. A book ti spravi agentura samozrejme ak si si ho nahodou nedala spravit pre samu seba lebo som sa stretla aj s takymi babami, ktore neboli modelkami len proste chceli book. Zaplatili si za to celkom dost ale maju ho. Ak by si hocico okolo modleingu potrebovala vediet, pis rada poradim :)

Lulu2011

dobrá agentura od teba nebude chciet ziadne peniaze, tam kde budu chciet, su vydrbanci, ktori chcu zarobit na hocijakch dievcatach, aj tak im pracu ziadnu nevybavia, treba sa zamerat na vacsie agentury, nie nejake smiešne malomestske

lofás555

Nahoď nejaké fotky, že sa pokochám :D modelka niesom, ale myslím, že za book sa platí plus za nejaký prijebaný kurz chodenia :D a agentúry máš veľa, tak niečo skús, mňa napr. oslovila nejaká angentúra, ale názov už nepamätám :D a mala som ísť na konkurz, tak neviem...ale ak budeš hľadať, nájdeš ;)