Diéta na čistenie krvi / diéta s jablčným octom

Príspevok v téme: Diéta na čistenie krvi / diéta s jablčným octom
malachitka

Máte s ňou nejaké skúsenosti???
Dakujem.

Pondelok
Raňajky: čierna káva
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom

Utorok
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: 1 čerstvý ananás, biely nízkotučný jogurt

Streda
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: 2 vajcia na tvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát
Večera: 10 dkg šunky s hovädzou šťavou (respektíve 20 dkg šunky), 2 rajčiny

Štvrtok
Raňajky: 1 čierna káva, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

Piatok
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez oleja, šalát s jablčným octom (alebo dusená ryba a uhorkový šalát)
Večera: 20 dkg šunky, ovocie (nie banány!)

Sobota
Raňajky: čaj s citrónom
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: JEDZTE! Zájdite si na večeru, alebo si niečo dobré navarte. Je úplne jedno čo a koľko, dajte si to, na čo máte chuť!

Nedeľa
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: ½ grilovaného kuraťa, šalát
Večera: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie (okrem banánov) a 1 celozrnný rožok

Pri diéte treba naozaj prísne dodržiavať pitný režim, je to ten najprirodzenejší spôsob, ako môžeme očistiť náš organizmus. Najlepšia je neperlivá minerálka s nízkym obsahom sodíka, pretože sodík zadržuje tekutiny v tele, a to my nechceme. Počas dňa by ste mali vypiť 2-3 litre minerálky, napite sa vždy polhodinu pred jedlom a hodinu po jedle. Okrem toho musíte denne vypiť jednu šálku žihľavového čaju a každý druhý deň (vždy v utorok, štvrtok a sobotu) šálku čaju na čistenie krvi. Oba sa dajú kúpiť v lekárňach. Pri diéte treba absolútne vynechať cukor, soľ, alkohol, sladené malinovky a olej používajte iba olivový.

Pravidlá pri diéte

Dodržiavajte presne postup tak, ako je napísaný nižšie. Nadväznosť jednotlivých jedál je dôležitá pre procesy, ktoré sa dejú v organizme. Diéta má sedemdňový režim, začínajte vždy v pondelok. Je vhodná ako na detoxikáciu organizmu, tak i na redukciu hmotnosti. Ak ju budete poctivo dodržiavať, v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie tri roky nepriberiete. Ale nesmiete páchať žiadne prehrešky! Na prečistenie organizmu držte diétu dva týždne, na redukciu hmotnosti držte diétu dva týždne, potom si dajte týždeň pauzu a sa znova dva týždne stravujte podľa diéty a znova týždeň normálne.

Nie som zástancom diét za každú cenu, nesympatizujem s kultom mladého, vychudnutého tela tak, ako nám to diktuje móda. Ak máte pochybnosti, či sa skutočne pustiť do akejkoľvek diéty, radšej nám zavolajte, napíšte, objednajte si konzultáciu. Nezabúdajte, že obezita je obrana, hovorí o neschopnosti riešiť s pokojom nazhromaždené problémy, situácie, ktoré máme zvládať. Človek uteká od nich do sveta sladkostí, jedla a ani nevie koľko toho zje a prečo. V skutočnosti potrebuje pohladiť, zmierniť bolesť a ťažkosti života a jeho skúšok. Nebojujte preto s kilogramami, naučte sa zvládať sami seba. Nestavajte si obranné hradby, otvorte sa životu, prijímajte situácie, ktoré vás stretávajú. Sú pre vás i pre rast vašej duše dôležité.

Zuzka14

Ja som ju drzala a schudla som dost ...ja dom ju ale drzala vkuse nerobila som si pauzu ten jeden tyzden a islo to pekne dole .poradila mi ju kamoska ktora ju drzala dva mesiace VKUSE a schudla 38 kil a nepribrala ich naspäť...pre tych ktory tu budu mudry ake je to nezdrave ....ukazala som tu dietu DOKTORKE INTERNISTKE ktora potvrdila ze je to dobra dieta taktiez som ju ukazala OSOBNEMU TRENEROVI s ktorym cvicim a ten sa tiez vyjadril ze je v pohode ... samozrejme ak chcete sudit najskor ju vyskusajte ...nie kazda dieta alebo forma stravovania sadne kazdemu ..niekto schudne niekto vobec niekto p nej nepriberie a niekto bude mat pribitok na vahe dvojnasobny ...treba vyskusat

Cgcdf

Prve dva tyzdne 7kg dole,potom cez tyzden 2kg hore,teraz koncim druhe dva tyzdne,celkovo dole 11kg.Uvidime,co bude dalej.Kto chce a potrebuje dat nieco dole,tak da,kto nechce,vyhovorku si najde

drobec2909

moja priatelka drzala tuto nezmyselnu dietu,schudla 7,pribrala 20,začala teraz s tym znova,je nervozna ,podraždená,pride domov a denne spi 12 hodín,taku priatelku nepotrebujem,dal som jej na výber,buď Ja alebo dieta ktorá nám niči vzťah

DM

Osobne odskúšané, za 2 týždne -11 kg. Začiatok ťažky, ale dá sa to zvládnuť. Fyzicky má človek viac energie, lepšia nálada. Možno to nezaberá každému, no ja som spokojný. Od ukončenia za cca 3 roky + 5 kg (pažravosť :) ).

Johnnka

Ja som túto diétu držala, je skvelá. Začiatky sú ťažké, ale už po pár dňoch som sa cítila lepšie a aj som nemala pocit únavy. A to mäso nemusí byť stále varené, ja vymýšľam stále niečo iné, napríklad grilované, alebo na prírodno. Ak sa poctivo dodržiava tak účinok je zaručený.

dana660xz

no mne sa to vobec nezda. citujem: "je to ten najprirodzenejší spôsob, ako môžeme očistiť náš organizmus" kava a varene maso, ktore v tele mimochodom hnije. kazdy lekar odporuca ranajkovat a kadzy jeden ti povie, ze co mozes najhorsie pre svoje telo urobit je, dat si na lacny zaludok kavu a potom az obed.
"Ak ju budete poctivo dodržiavať, v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie tri roky nepriberiete. Ale nesmiete páchať žiadne prehrešky!" no to aby som dalsie tri roky nepribrala nepotrebujem predsa takuto drasticku stravu lebo v druhej vete sa pise, ze nesmiem pachat prehresky. tak ked nepacham prehresky, tak nepriberiem no nie?
toto nie je dobre ani ako detoxikacia ani ako dieta, jedine, ze by si niekto chcel pokazit organizmus, tak smelo do toho!

kukana

Ja som túto dietu držala kedysi dávno, schudla som a nepribrala. Mne sa osvedčila, ale poznám zopár ľudí ktorí pribrali po nej viac ako schudli.

malachitka

Od pondelka s ňou začínam. Tréner mi poradil ju držať 2 týždne vrámci detoxikácie a potom nasadíme delenú fitnesácku stravu.
Cvičím 4x do týždňa (PO-ST-aerobic,UT-ŠT-posilka).
Vážim cca.73kg rozhodla som sa zhodiť 15 kíl,aj ked podľa trénera to nie je nutné,pretože už na prvý pohľad povedal,že moja stavba tela je mohutnešia a kosti širšie a ťažšie.

Budem rada,aj sa mi ozve niekto,kto túto dietu skúšal. Dakujem ešte raz:)