Mam pocit ze so mnou nieje vsetko v poriadku.Mam priatela a Milujem ho a aj on miluje mna.Kazdy den chodi za mnou 30km a 30km domov.Zrusil si pre mna vsetky socialne siete ( nepytala som ho to) dokonca sa rozhodol ze pocka jeden rok (je maturant) ze nepojde na vysku aby sme boli spolu.Vsade chodime spolu uz ani s kamaratmi nechce chodievat von.Vsetko je krasne dokonale je ja stale v sebe zivym neskutocne podozrenia.Trva mu nieco o 10-15minut viac ako ma?hned som nahenvana a uz si predstavujem ako ma inu.Pomaha ocinovi garazi cez den aby mu dal peanize na benzin ku mne a hned uz si zacnem predstavovat ze je s nejakou inou niekde a mne to robi poza chrbat.Ideme vecer spat a ja si myslim ze zlozime vecer spolu telefon ked dotelefonujeme a ze nejde spat ze unavu v telefone len predstiera a ze ide za inou niekde.. vobec neviem preco mu tak chorobne neverim .Myslite ze moze ist o paranoju? Som zufala lebo to mozno nici nas vztah zbytocne ale CO AK su moje myslienky opravnene??
Mozem mat paranoju pri takomto zmyslani?
myslite ze by som sa mohla naucit ovladat tie myslienky aj sama? milujem ho a chcem byt snim.
keby len ju, ale jej partnerov ako to bude nicit! a chlapec si serie na buducnost, aj vysoku odlozil pre taku psychopatku...no chudak. ale dufam, ze sa mu otvoria oci a zisti, co je zac tento zlty tulipan...
chlapec snad co najskor vyrastie a dostane rozum. a odide.
a ty to urcite liec s odbornikom! toto ta bude nicit donekonecna, pozor na to.
auu, tak toto znie dost zle. Nechces vyhladat odbornu pomoc? Neboj sa, nechcem z teba spravit pripad pre cvokara, ale naozaj si podla mna v situacii, ktoru sama nevyriesis, len odbornou pomocou. Inak, ziarlivost je casto odrazom nasho nizkeho sebavedomia, skus mozno popracovat sama na sebe...len je to tazko, ak sama nevies co a ako. Preto je dobry psycholog :)
nejde o paranoju. si len patologicky ziarliva. snad od teba ujde skor, ako ho znicis. zelam mu to, aby sa od teba oslobodil.