Mam pocit ze so mnou nieje vsetko v poriadku.Mam priatela a Milujem ho a aj on miluje mna.Kazdy den chodi za mnou 30km a 30km domov.Zrusil si pre mna vsetky socialne siete ( nepytala som ho to) dokonca sa rozhodol ze pocka jeden rok (je maturant) ze nepojde na vysku aby sme boli spolu.Vsade chodime spolu uz ani s kamaratmi nechce chodievat von.Vsetko je krasne dokonale je ja stale v sebe zivym neskutocne podozrenia.Trva mu nieco o 10-15minut viac ako ma?hned som nahenvana a uz si predstavujem ako ma inu.Pomaha ocinovi garazi cez den aby mu dal peanize na benzin ku mne a hned uz si zacnem predstavovat ze je s nejakou inou niekde a mne to robi poza chrbat.Ideme vecer spat a ja si myslim ze zlozime vecer spolu telefon ked dotelefonujeme a ze nejde spat ze unavu v telefone len predstiera a ze ide za inou niekde.. vobec neviem preco mu tak chorobne neverim .Myslite ze moze ist o paranoju? Som zufala lebo to mozno nici nas vztah zbytocne ale CO AK su moje myslienky opravnene??
Mozem mat paranoju pri takomto zmyslani?
tpch1 - tazko povedat, co za veldielo by sa z tych vypovedi dalo poskladat
Keby si ho MILOVALA, presvedcila by si ho, aby vysku kvoli tebe neodlozil. Ty ho chces VLASTNIT a kontrolovat, nie byt s nim.
napriklad k comu?
tpch1 - mozno ta raz inspiruju k niecomu velkemu :D
hej, zamerala som sa na psychoticke prejavy. Uzkostni neurotici su jeden ako druhy, nic zaujimave..
a samozrejme schiza a manio-depresia :DD
tpch, to co si vymenovala, to su najmä paranoje, ze?
No denne pocuvat o hlasoch, ziareni od susedov, diabloch, samovrazdach, o vybudovani noveho svetoveho radu, spionoch, vycitkach svedomia, grandioznych planoch do buducnosti a inych zaujimavostiach po case cloveka omrzi, aj ked spociatku zasne, co vsetko moze v takom mozgu skrsnut..
Maoam - ved ja sa mu ani necudujem. Ktovie co si v skutocnosti mysli :D ja som zvacsa VELMI rada, ze ludia nevedia citat myslienky :DDDD
niekto mi nieco hovori a ja rozmyslam nad vikendom a podobne.... :D
ked sa mu tam za den premelie vela takych, je rad, ze sa za kazdym zavru dvere :DDD