Mam pocit ze so mnou nieje vsetko v poriadku.Mam priatela a Milujem ho a aj on miluje mna.Kazdy den chodi za mnou 30km a 30km domov.Zrusil si pre mna vsetky socialne siete ( nepytala som ho to) dokonca sa rozhodol ze pocka jeden rok (je maturant) ze nepojde na vysku aby sme boli spolu.Vsade chodime spolu uz ani s kamaratmi nechce chodievat von.Vsetko je krasne dokonale je ja stale v sebe zivym neskutocne podozrenia.Trva mu nieco o 10-15minut viac ako ma?hned som nahenvana a uz si predstavujem ako ma inu.Pomaha ocinovi garazi cez den aby mu dal peanize na benzin ku mne a hned uz si zacnem predstavovat ze je s nejakou inou niekde a mne to robi poza chrbat.Ideme vecer spat a ja si myslim ze zlozime vecer spolu telefon ked dotelefonujeme a ze nejde spat ze unavu v telefone len predstiera a ze ide za inou niekde.. vobec neviem preco mu tak chorobne neverim .Myslite ze moze ist o paranoju? Som zufala lebo to mozno nici nas vztah zbytocne ale CO AK su moje myslienky opravnene??
Mozem mat paranoju pri takomto zmyslani?
J111 - no to je asi velky odbornik, ked mu to tak ide! :D mne by sa to nepacilo, ja by som si pokecala, nech mi nieco pekne o mne povie
Vsak prave:D Len mi pride trochu divne, ze tolko ludi by malo vyhladat odbornu pomoc:DDD
Mna liecia, lebo obcas pocujem hlasy, cize ja som sa k odbornikovi poslal uz aj sam, len neviem, ci to bude fakt az taky odbornik, lebo vzdy ma vybavi za tri minutky, da mi lieky a povie dovi.
myslím, že tvoje podozrenia nie su opodstatnené. Ved pozri čo pre teba chudák chlapec denne robí, aj s tou VŠ. tu by podla mna nemal odkladat...spolu možete byt aj tak. Ved nemáš žiadny dokaz- nič prečo by si ho mala podozrievat. tak mu začni verit. lebo tieto podozrenia časom vzťah uplne nahlodajú a rozpadne sa...
jeho uz liecia
J111, asi by tu nepisali ludia, ktori nemaju ziadne problemy :) A na problemy sa vzdy najde niekto, kto pomoze...A ked napises, co trapi teba, odporucime aj tebe dakeho doktorka mileho :D
J111 - mas obavu ze aj teba tam posleme ??to je podozrive!! Mozno by si to mal riesit s odbornikom :D
Preco by mal kazdy, kto sa objavi na tomto fore, vyhladat odbornu pomoc?:DDD
toto sama nedas....preto existuju odbornici, ktori ti budu vediet poradit. Sama to nezvladnes, pokial je to taketo silne, nemas sancu. VZDY, vzdy ta vlastne myslienky prevalcuju...
sama nie. urcite chod k psychologovi.
sama to nedokazes