Dnes sme mali byt spolu, ale nieco do toho prislo, tak sme si len pisali.Vcera som mu do bundy dala darcek, ale cely den mi o nom nic nepovedal, aj ked mi dva krat volal, tak som si myslela, ze zasa ma plnu hlavu len prace a ani si ho nevsimol. Pisali sme si a ja som mu to napisala, ze aj ked je so mnou, je myslou inde a tak celkovo a on napisal, ze je mu to luto, ale ze ma toho vela a darcek samozrejme nasiel a potesil ho. Vsetko ok, napisal dobru nocku a ja som ho prezvonila, lebo uz nemam kredo, zavolal naspat a prva veta bola Snazis sa mi dovolat ci co? Strasne ma to zaskocilo, jeho ton hlasu znel akoby som ho otravovala.Tak som mu to povedala, ze preco je na mna taky a on vraj ze uz mi hovoril ze po 6tej nebude vyvolavat, lebo uz to plati a nechce citujem davat vyje*ancom peniaze za telefon a este mi povedal, ze vacsiu pi*ovinu ako to, ze na mna nema cas som uz nemohla zapotit.Takto doslovne mi to povedal, hlas mal nevrly, rozplakala som sa a on mi povedal, ze ide spinkat a nemam sa hnevat.Polozila som.Nemozem uverit tomu, ze sa so mnou takto rozpraval.Ved som mu nic zle nenapisala, ziadne nadavky, ani vycitky, davala som smutne smajliky a on takto.Co si o tom myslite? Ja zacinam pochybovat, ze ma ten clovek miluje...
Prave som mala zly telefonat s partnerom - prosim nazor :(
tak vidim ze nie som sama komu asi aj vadi ked sem tam nieco take partner s ust vypusti, ja proste nemam rada vulgarne bezdovodne vyjadrovanie, ja nadavam len ked fakt ze uz vybuchnem tak ze konec...ale ked si to porovnam s tym co bolo pred tym, tak som rada :D
3ntt tak vidim ze zcasti ich mame spracovanych:D alebo uz celkom?:D dobre ne, len trosku
fooo to je ten lepsi pripad...a co ak sa nezhodnete v niecom alebo mu nieco vycitas ked sa ti to nepaci? komunikacia alebo nadavky?
no ved ani vtedy nenadava mne konkretne...proste dakedy ho nieco naserie, tak vypusti nadavku, abo dva try na niekoho, na nieco, ja kuknem nanho ze prestan a uz je ticho...ked sa to nestava casto tak nevadi....a vtedy je akoze nasraty ale ne namna, a ani nenadava mne...
mne by nevadilo, ze ked zakopne, zanadava, alebo ked si privrie ruku alebo co, ved to asi kazdy, ale ide mi o taketo veci ako konverzacia medzi parnermi a tiez ked je s priatelmi by som nechcela, aby sa prezentoval ako nejaky buran
zas 3ntt netrep, lebo ja mam najlepsieho:P:D a mne ked nieco povie tak nevrlo, ale tonom ze sa mi to nepaci, zacnem aj ja nanho brechat a uz je dobre:D treba vediet ako nanho
Ale nadava ti tiez takym stylom? Ja uz som sa s nim o tom rozpravala a on povedal, ze niekedy proste ulitne a ze ved nenadava mne konkretne, ale tak podla mna je tomu dost blizko a mozno si to aj mysli...