Dnes som si kupila bio ovocie a povod malo z Portugalska. Nechapem, ved ked su Bio, tak by nemali mat ziadne postreky alebo chemikalie, ktore ich udrzuju cerstve pri prevazani. Tak ako je mozne, ze to ovocie "prezije" taku cestu bez ujmy?
Ako prevazaju bio ovocie a zeleninu zo statu do statu?
2 Mimulus jj akoze sa divim ze este su ludia ktorym to nieje jasne... naviac su niektore bio produkty nezdravsie ako nebio...
2 sweet-lolitta - to je placebo zelenina na trhovisku je z drvivej vecsiny ta ista ako v tescu a chrobac a slimac som nasiel aj v salate v tescu...
uzasne v akom svete zije vecsina ludi :) mi to pride ako dat cernoskovi v afrike zrkadlo a ten na teba prepise dom....
Bio produkty sú len marketingovým ťahom ako umelo navýšiť ceny! Neverte tomu.
príklad: v klasickom ovocnom sade sa robí cca 25 - 35 postrekov do roka.
v bio ovocnom sade sa ich urobí ,,iba,, 15 a to presne tými istými chemikáliami!
Na prepravu čerstvej zeleniny sa používajú autá s chladiarenskou úpravou. Mnoho našich malých biofariem však pestuje i zeleninu (dobrý zdroj -biospotrebitel.sk )
prepac lost, nemam chut ta tu ucit zaklady ekonomiky a obchodu, ako hladat aktualne udaje a rozlisovat kde nevadi udaj stary tri roky a kde je kriticky aj mesiac, ucit ta elementarne veci zo zemepisu, dopravy ci matematiky... toto forum je urcene na nieco ine.
debatu tu ukoncujem a nebudem reagovat uz na ziadne dalsie tvoje prepocty, ak chces, napis mi mail.
no uz je mi jasne, odkial mas take debilne cifry. ceny z roku X. wiki nie je vobec spolahlivy zdroj, hlavne nie u veci, ktore sa rapidne menia pomaly kazdy den alebo tyzden.
cena bunker fuel bola v r. 2009-250$, dnes stoji (a za to sa ospravedlnujem, mal som udaj stary dva a pol mesiaca) 750-800$, nie 650$ ako som povodne uvadzal.
cena paliva poskocila len za necele tri mesiace o viac ako stovku za tonu! uz chapes preco tvoje cisla nemozu dat zmysel, ked su stare niekolko rokov?
co bolo v roku 2000, teda ani radsej nehovorim.
ten graf kontajnerov ti konci tiez v r. 2010, co je uz dva roky v minulosti.
mimochodom, nech ceny skacu ako chcu, ale ani pred dvoma rokmi a dokonca ani sto rokmi vzdialenost medzi braziliou a polskom nebola 2500km. :P
ty sa len chytis nejakych slovicok co napisem, prekrutis, ale podstata tvojich omylov ostava stale rovnaka a to vidiet nechces. stale argumentujes bud len cenou za palivo, alebo len zlomkovou cenou za dopravu (navyse zastaralou), ktoru si uctuje konkretny dopravca pri doprave z bodu A do bodu B jeho kontajnerovou lodou. ze ten kontajner si musis uz z pristavu odviezt v ramci vlastnej rezie, zaplatit vsetky mozne a nemozne colne poplatky, prepravne, povolenia, kontroly, dane, poistenia, skladovanie atd. donekonecna az po finalny predaj toho vyrobku, to stale prehliadas.
--
niektore pouzite linky
www.bunkerworld.com
www.bunkerindex.com
www.gizmag.com
people.hofstra.edu
este raz opakujem, v definicii bio potreavin, teda potraviny, ktore mozu byt oznacovane nalepkou bio, sa hovori len o pestovani ! nikde sa nehovori nic o dovazani ci skladovani. takze mne z toho vyplyva, ze taketo vyrobky a potraviny mozu kludne postrekovat pri skladovani ci prevazani a nebrani tomu ani ta bio nalepka
ale zas ty blbnes.. porovnavas topanku s bananon :D
topanky nemaju expiracnu dobu, tam je naklad mizerne nizky, 1 kontainer dovezies za par supov..
toto je udaj z 2000, tam 1 TEU stoji pod US$300 z EU do far east..
Year-average daily charter rates for a 1 TEU (14 metric ton) slot have varied from $2.70 to $35.40 between 2000 and 2010.
tam pisu, ze jeden 14-tonovy kontainer stoji $10/den
hm
to je pre MALE 500 kontainerove lode.. cize 500*10=5000USD / den za 14*500 ton = 7000ton = 7 milionov kilo.
plus nejake naklady na zbytok, toto je asi teda cisto za prenajom kontaineru
tam je udaj z Q4 2009, ze 1 TEU z azie do eu stoji 1400USD, ak som to spravne pochopil, co by bolo 10centov za kilo.
(nehovoriac o transibirskom vlaku, co to prevezie lacnejsie)
cize dovoz botasiek z ciny je nie ze hriesne, ale SMIESNE lacny..
alebo mi daj nejake fakty, linky, cisla.. vsetko co com tejto teme pisal, som bral z googla.