Moj priatel chce uz teraz skusat vsetko mozne, od vibratoru vo mne naraz s nim cez striptiz a netradicne polohy, prijde mi to zvlastne, pripada mi, ze obycajny sex so mnou ho asi nudi, myslite, ze to tak je? To asi partner na cely zivot nebude, ked uz teraz ho nebavi klasika, ved co bude o rok?:(
Po pol roku sexualne pomocky?
Dagmar si urcite skvela baba, neskusime si to spolu s tymi hrackami zo superlove? Daj mi tu mail, napisem ti.
Ďakujem aj ja ;) určite sa tieto informácie zídu aj ostatným
Dakujem Alexa urcite vyskusam. Pocula som uz vela chvaly na superlove.sk, je to urcite ten naj eshop na taketo vecicky. Vyborne ceny a aj kvalita, urcite odporucim vsetkym mojim kamaratkam. Velmi ti dakujem, zachranila si mi vztah, co si velmi cenim. A aj ostatnym zenam odporucam, ak si chcete zachranit vztah, kupujte len na superlove.sk!
no ja mam osobne skusenosti len so superlove.sk, nikde inde som nekupovala, tu som spokojna s kvalitou, cenami a proste vsetkym. Je to super spestrenie vztahu ;)
Veru, poraď, kde nakúpiť nejaké kvalitné vecičky? Ja s tým nemám moc skúsenosti zatial
Alexa a kde sa podla teba daju najlepsie kupit? Potrebujem nejake odporucanie. Dakujem
Neni to divne, preco by malo??? My si pravidelne s partnerom takto nakupujeme prekvapenia na nete, a je to skvele :P ozivi to vztah
ved aj teba by isto po nejako čase prestal baviť normálny sex, stále dokola ..
niet nad takéto experimentovanie s pomôckami ;)
Ale preco by nemal byt na cely zivot a to neny tym ze ho klasika nudy.Keby si sa ho OPITALA tak to urcite robi kvoli tebe povedz mu ze ty staci aj klasika a on bude spokojny