Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa <censored> ... mat rada :)

Príspevok v téme: Chcem sa <censored> ... mat rada :)
lera

Ahojte Mam 17rokov a asi pred rokom aj nieco som zacala s dietami.Mala som 163cm a 54kg.Schudla som behom pol roka na 47 a vtedy sa to zacalo.Dovtedy som totiz sice drzala diety ale tie znamenali len obmedzovanie sladkeho ci pitie cistej vody miesto coli a pod. ale tak sa chudlo velmi malo a tak som postupne obmedzovala prijem jedla na minimum.Posledne 2-3 mesiace je to tak ze nejem nic len pijem az kym mi neni na odpadnutie potom si nieco dam len aby som neodpadla.Lenze potom to vystrieda uplny zachvat prejedania sa a zjem take mnozstva ze mi je zle mam pocit ze prasknem a tak to cele vyvratim bo mam vycitky a bojim sa ze priberem.A tak hned za tym zase nasleduje ocista cize znova cele dni nic nezjem a takto dookola.Idem sa s toho zblaznit neviem to zastavit pretoze aj keby som chcela staci mi jeden pohlad do zrkadla a je mi zo seba zle.Citim sa tucna a hanbim sa chodit medzi ludi.Nehala som vsetko co ma doteraz bavilo a utapam sa doma v depresiach.Teraz uz viem preco toto cele zacalo.Je to prostredie v ktorom zijem,pretoze som stratila vlastny domov.Malo to byt len na kratko no teraz je to pre mna nekonecne a ja sa citim ako zviazana.vo mne to krici ale nikto ma nepocuje a nechape a ja si neviem pomoct.nemozem nic spravit a preto robim to co jedine mozem ovplyvnit-postava.ale uz nevladzem chcem sa zabit pretoze nevidim zmysel zivota pretoze nechcem zit v depresi nechcem sa trapit nejedenim ci zvracanim.PROSIM piste len tie co toto prezivaju alebo prezivali co ma chapu pretoze ludi co ma nechape je uz viac ako dost.A sama viem ze pokial som toto nezazila tiez by som nevedela na take nieco regovat.dakujem

lera

brunuska a ty si mala takyto problem? Bola si sa liecit? Vies ja si nemyslim ze si kruta viem ze mas pravdu ale neviem si predstavit ako by som vyhladala pomoc. Nedokazem ist za mamou alebo niakou kamoskou a povedat im aky mam problem a cakat ze mi pomozu. Bojim sa ze by ma nechapali a nevrav ze mama to pochopi lebo ja viem ze nie. Viem ze sama sa s toho nedostanem viem ze by som do toho upadla znova ale kam ist? A ten psychiater to by som musela do nemocnice nie? :((((

nika :)

ahoj Lera.Aj ja som mala tento isty problem,ako ty.Ale podarilo sa mi z toho dostat.Tiez som nic nejedavala.Bolo mi zle a odpadavala som.U mna je to horsie,ze ja tucnotu mam asi dedicnu.Moja babka je silnejsej postavy,aj krsna a aj moja mama.Mam problem hlavne so stehnami a so zadkom.Musis sa naucit spravne jest,aby si neodpadavala.Samozrejme musis zacat s malymi mnozstvami,pretoze ak sa najes poriadne,tak tvoj zaludok nestrave take velke mnozstvo potravy a vyvratis vstetko co si zjedla.A to vobec nie je dobre.Rano ked vstanes sprav si obviklu hygienu a potom v klude po sediacky zjec jeden suchy rohlik.Nic viac a napi sa 3dc vody alebo malinovky.POtom musis pockat do 12-13hod.pokym ti vytravy zaludok.Musis jest pomali,aby ti nezostalo zle.Potom o tej 12hod.si daj len teplu polievku,nie moc mastnu ani moc korenistu.Tej si mozes dat plny tanier a aj duplu ak to zvladnes.Nejedz nikdy nasilu.Zjedz len tolko,kolko ti zaludok dovoli.Vecer uz nic nejedz.Ak budes strasne hladna,tak si daj len ovocie,alebo tu polievku,co si mala na obed.Takto jedz par dni.Potom postupne pomali si rano uz natri rohlik niecim,na obed vzdy vela polievky,za tym si mozes dat ryzu s kompotom,zemiaky,cestoviny.Od toho sa vobec nepribera.Na veceru nejedz.Posledne jedlo musis mat o 17:00.Daj si suchu ryzu alebo ovocie alebo nieco lahke.Takto sa nauc jest.Ale nikdy si nenakladaj vela okrem polievky.Ked budes uz silnejsia potom skus zacat pomali cvicit aerobik-najskor 10min.denne potom ti bude stacit 20min.kazdy druhy den.A takto to rob stale.Vobec nepriberies,budes moct cvicit,budes mat pevnejsie svalstvo a aj menstruaciu budes mat pravidelnu ak si mala s nou problem.Ja to takto stale robim sa uz som fit.

brunuska

a ty akoze na co cakas moja??? dokedy chces takto nie zit ale pomaly a bolestivo umierat??? co takto si zajst za psychiatrom,ktory urobi tvojim problemom razny koniec a pomoze ti??? co cakas??? napisala si sem svoj pribeh-no takych pribehov su miliony-co cakas??? ze ta tu dalsie bulimicky,anorekticky polutuju a budete si zdelovat-"akoze pomahat" svojimi denno-dennymi problemami s jedlom??? bud chces zit alebo nechces- ina cesta nie je!!!! a ak zit chces- po precitani mojich slov sa okamzite zoberies a ides za psychiatrom a liecit sa! a ak zit nechces-tak si tu popis s dalsimi babami,ktore sa v tom topia tak ako ty- a mozte sa spolu utopit-bude vam veselsie.a nepiste ze som kruta-na liecenie zavislosti ina metoda ako kruta pravda neexistuje!!! lebo dievcata len zatvaraju oci pred tym ze maju velky problem-ale fakt velky pruser v zivote- a treba im tie oci otvorit!!! a pokial ty nechces vsetko zmenit,otvorit oci a uvidiet ze mas problem,ze zaziva umieras-skutocne umieras!-tak tu nemienim stracat cas.