opatrovatelka-pochybnosti

Príspevok v téme: opatrovatelka-pochybnosti
lunna

Prosim o radu, neviem ako postupovat v jednej veci.
Zohnala som si cez inzerat novu opatrovatelku, bola u mna na "pohovore", celkom sa mi pozdavala, no a vcera mi dve hodiny strazila maleho. Predtym, nez som odisla z domu, som jej nechala jeden kluc od dveri, ze ich zvonka zamknem, tak pre istotu, aby mala cim odomknut. Ked som sa vratila, vyplatila som ju a ked az odisla, som si vsimla, ze kluc nie je na mieste. Pozrela som sa aj na inych miestach, ked som ho nenasla, volala som jej, ze ci nahodou nevie, kde je kluc, ona ze musi byt na mieste, ze ona sa ho ani nedotkla. Tak ja ze o.k, ze asi ho maly schoval, hladala som dalej, konzultovala to s manzelom. Dnes rano mi opatrovatelka volala, ze klucik mala v taske, ze ani nevie ako sa tam dostal, ze mi ho donesie domov, tak mi ho odovzdala. Mam hrozne pochybnosti, ci ju "neprepustit", radsej byt opatrna a predist neprijemnostiam, co ak si spravila otlacok a hlavne ci mam vymenit zamok, aj kamoska mi to radi, manzel tiez, on nie je doma teraz. Neviem ani ako sa ta baba vola priezviskom, prestala som jej uz doverovat, aj ked mozno je v tom uplne nevinne, ale clovek by musel byt uz sakra nepricetny, aby zbalil kluc do tasky?! Prosim, co by ste robili na mojom mieste? Okrem toho vysvitlo, ze s opatrovanim deti nemala ziadne skusenosti. Dakujem za kazdu radu.

bougi

podľa mňa by si mala rýchlo vymeniť zámku a viac ju nekontaktovať, možno má v úmysle niečo vám ukradnúť keď nebudete doma, ak nič horšie.. no čo, radšej si nájdi novú, ako potom ľutovať..

modrá

prečo ti ten kľúčik (potom, ako si dala urobiť taký istý) vrátila? Lebo keby sa ti stratil kľúč, menila by si zámok. Takto sa ti nestratilo nič, tak dúfa, že ho nedáš vymeniť.
je to samozrejme len úvaha.

muc

vrahyna, sadistka, detske porno, obchod s organmi,...
zachadzam naozaj daleko, ale zial, aj toto je riziko a realita dnesnych cias :(

poucila si sa, na buduce budes obozretnejsia.

lunna

eam, tak to je smutne, ze ani skoro vlastnej rodine nemozeme doverovat, ludia nemaju sudnost.
Mna hned napadli tie najhroznejsie scenare, ze co ak to je vrahyna, ci sadistka, jezisi, ja neviem, ako sa to mohlo stat, ze som si ju najprv nepreklepla, ci ma cisty register a tak.
Ale zase cely cas {2 hodinky} si s malym kreslila, videla som vysledky a moj maly ma 3 roky, tak vie reportovat, keby sa dialo nieco zle.
Toto bolo prvy krat a naposledy..

eam

No nie je to ľahké v dnešnej dobe dôverovať ľudom, aj ja som dôverovala dcérinmu priateľovi, dala som mu kľúč, aby šiel vyvenčiť psíka a ukradol mi zlato. Už by som nikoho nenechávala v byte samého. Aj keď tá opatrovateľka nemusí byť vinná, nemala čo dávať kľúčik do kabelky, keď nikde nešla.Stačí vymeniť vložku. A viac by som sa už na ňu neobracala aj preto, že nemá žiadne skúsenosti s deťmi. Neriskuj a nenechávaj už nikoho v byte samého.

lunna

no ja mam na mysli tu cast, kde sa dava klucik. Moj manzel hovoril o vlozke, tak som si myslela, ze to je to... ze nam to pride kamos vymenit.

jankaaaaaaaaa

nevyznam sa, ale myslim ze v vymenienie VLOZKY v zamku nic nevyriesi. tebe predsa treba vymenit samotny zamok, na novy kluc

lunna

Dakujem Vam, zajtra jej zavolam, ze zial, po tom, co sa stalo, uz jej nedoverujem a nech sa na mna nehneva.
Bytovy komplex je chraneny kamerami a SBS/karmi non/stop, ale aj tak mi zajtra pridu vymenit vlozku v zamku.