Chcela by som otvoriť konverzáciu na tému ktoré povahy nemôžete vystáť. Je tu téma, že niekomu vadia falošní ľudia, ja by som z tých falošných vybrala Manipulátorov. Manipulátor nikdy nie je k nikomu priamy a čestný, vždy robí a hovorí len tú časť pravdy/polopravdy, ktorá jemu vyhovuje. Utajuje dôležité fakty, privádza ľudí do situácií, kde vie, že sa necítia isto a znervózňuje ich, snaží sa u vás vyvolať pocit, že mu niečo dlhujete, alebo že ho potrebujete.. často skáče do rečí, samovoľne mení tému, nenechá vás vyjadriť svoj názor, núti vás hovoriť vtedy, keď sa vyjadriť nechcete..a to je jedno, či ste jeho matka, manželka, kolega, správa sa tak automaticky ku každému. Takých ľudí nedokážem vystáť. Väčšinou na mňa tie ich ťahy nefungujú, ale hrozne ma obťažuje s nimi jednať. Je to proste smiešne takéto správanie... a takých ľudí je strašne veľa, určite aj vy poznáte niekolko. Pre mňa sú to prehnilé, skazené, sebecké duše, čo si zaslúžia zhniť v pekle!
Aký typ človeka vám najviac vadí?
lost :D pekný obrázok
všetci: Tak dnes mi chronický manipulátor povedal, že manipuluje, lebo v nejakom hlbšom zmysle slova ľudia chcú byť manipulovaní. Takže oni nám vlastne robia láskavosť, treba si to vážiť... (a nezabudnúť na to, že sme im morálne zaviazaní;)
bibba
a este jedna vec.. to ci sa ja zosmiesnujem, tebe moze byt uplne u prdele!
ty mas co najmenej hovorit o tom, kto sa zosmiesnuje. otazka bola polozena, ja som odpovedala...
je to krava, co okrada ludi, okradla mna, okradla ludi okolo mna, navyse je to fetacka, sice vyliecena, ale mozgove bunky jej asi uz davno odumreli.
ty mas odpovedat na to, aky lludia ti vadia. a nie ma tu urazat.
bibba
ps: nie je chudsia :D
ja mam 52 ona 79, takze ... tak!!!
bibba
nie nie som bulimicka :D mylis sa :D
a nie si zla, len asi nevies citat.
dala som sem len meno, ziadne priezvisko, a dala som len ulicu, ale bez cisla.
takze nechapem o com tocis :D
no ...nooo ...... a mozno by si sa cudoval ,ako dokazu potahovat manipulatorky za "nitky" a hrat sa na hlupanu
joo...tie zeny to nepredstieraju :)
clovek negativista co hlada iba zle stranky a siria pesimisticku naladu
zakomplexovany ,zavistlivy
.... a zeny manipulatorky ,ktorym (casto) vyhovuje predstierat tupost :)
proste svedci to o inteligencii si myslim... mne ked ludia ublizili, ak ma okradli alebo krivdili mi slovami, stali sa pre mna vzduch. bude najlepsie ak nebudes ludi takto ohovarat, lebo sa len zosmiesnujes...
smajliQa
to co si dala? vidno, ze si nejaka primitivka, ides sem pisat meno a adresu niekoho, koho nemas rada, velmi mudre.
bohvie cim ta asi tak nasrala, mozno ze je chudsia od teba :D pokial sa nemylim, ty si tusim bulimicka. som zla, ze? ale tak ti treba :)