Chcela by som otvoriť konverzáciu na tému ktoré povahy nemôžete vystáť. Je tu téma, že niekomu vadia falošní ľudia, ja by som z tých falošných vybrala Manipulátorov. Manipulátor nikdy nie je k nikomu priamy a čestný, vždy robí a hovorí len tú časť pravdy/polopravdy, ktorá jemu vyhovuje. Utajuje dôležité fakty, privádza ľudí do situácií, kde vie, že sa necítia isto a znervózňuje ich, snaží sa u vás vyvolať pocit, že mu niečo dlhujete, alebo že ho potrebujete.. často skáče do rečí, samovoľne mení tému, nenechá vás vyjadriť svoj názor, núti vás hovoriť vtedy, keď sa vyjadriť nechcete..a to je jedno, či ste jeho matka, manželka, kolega, správa sa tak automaticky ku každému. Takých ľudí nedokážem vystáť. Väčšinou na mňa tie ich ťahy nefungujú, ale hrozne ma obťažuje s nimi jednať. Je to proste smiešne takéto správanie... a takých ľudí je strašne veľa, určite aj vy poznáte niekolko. Pre mňa sú to prehnilé, skazené, sebecké duše, čo si zaslúžia zhniť v pekle!
Aký typ človeka vám najviac vadí?
martina0222 - pekne napisane.
takych ludi som sa naucil ignorovat, pocuvam, pritakavam im, aby mali dojem ze im to zeriem, ale v duchu sa smejem. bojujem proti nim ich vlastnymi zbranami - falosnostou. nech si myslia, ze ma maju v hrsti, ze ma ovladli - a zrazu bum! prekvapko. :)))
mam rad take momenty.
osobne neznasam notoricky nespolahlivych ludi. s nimi sa nemozete dohodnut na nicom, spolahnut ze spravia, pridu, dodrzia... je to na nervy s takymi ludmi jednat, najme ak musite.
*neznášam
a esste falosných, dotieravých ale hlavne tých falostných, fujj takých ludí nemusím
ja zase neznámsam ludí, co si o sebe myslia, ze sú neviem aký skvelý, múdry, najkrajší na svete a popritom sú úplný opak, sú nič.
a este neznasam vtieravych ludi - "patolizacov"
ja neznasam hlupych ludi, nedokazem ich vystat. som z nich totalne na nervy