Hladaju sa spolubojovnici na chudnutie, uz len zvolit spravnu dietu

xdanielax

tak aj rotoped moze byt, jasne, hlavne nejaka aktivita - a tak to pojde aj lahsie.

Tak drzim palce, hlavne pekne pomaly na to.
Chudnutie je uprava stravy, nie nejedenie.

mimss

a celkovo diety su podla mna nezdrave..ale tak ked chce clovek schudnut...aj tu uz spominana ryzova dieta nie je fajn..tiez je rychla a hlavne jednotvarna..no vsetko ma svoje pre a proti :)

mimss

tak tu vahu chcem dosiahnut postupne..to si nemysli, ze chcem tolko schudnut teraz tymito rychlymi..takto chcem len trosku aby ma to nastartovalo..a plavanie je fajn, mozno to teraz vyznie ako vyhovorka, ale mam problemy so zenskymi vecami a bojim sa ze tam akurat cosi pochytam, mykozy a tak..ale mam doma rotoped..tak aspon nan naskocim an chvilu kazdy den :)

xdanielax

mimss - len to je nerealne tu vahu potom udrzat, aj ked by sa ti podarilo na nu schudnut nejakou dietou.

Dolezite je stravu upravit tak, aby si si mohla povedat, ano toto je to, co mi vyhovuje, takto dokazem jest dozivotne! A hlavne nastartovat metabolizmus, takze ked si das z casu na cas zmrzlinu (alebo co) nebudes to mat hned na bokoch. Rozumies.

No, ale o tom ako sa stravovat ked chceme vahu udrzat, alebo ako sa stravovat, a nasledne pribrat, je na nete popisanych vela clankov, takze to je na tebe ako na to pojdes.
A hoci strava je 70% uspechu, chude mlandrave telo nie je velmi fajn. A to plavanie by som na tvojom mieste urcite zaradila.

mimss

no len ja uz mam dlhe roky tu istu vahu :) ja nepriberam ani nechudnem...mam 180 cm a 76 kil..chcela by som mat tak 65...vtedy som bola uz vychudnuta ked som tolko mala pred par rokmi :D

xdanielax

mimms - a aku mas vysku/vahu? a na aku vahu sa chces dostat?

vidis, to co popisujes je presne to, co som spominala. Uplne spomaleny metabolizmus, nedostatok vyzivy, telo uklada tuky.

mimss

daniela..ja celkovo nejedavam vela, len jedavam nepravidelne a to je u mna ten problem..mne nerobi dodrziavanie niecoho takehoto, lebo v podstate mozno za ten den nezjem ani viac