Hladaju sa spolubojovnici na chudnutie, uz len zvolit spravnu dietu

Monix

No ale necitim sa takto dobre ;)

Ale objavila som jednu knizku podla ktorej sa stravujem (teda pravdu povediac nie uplne presne)
a musim povedat ze isla som o cislo dole zatial :) obleciem uz aj 36 nohavice ..
A ziadno sa netyram uz aj nazov tej knizky hovori sam za seba.
I ked vahou som sla na cca 60, ale objemovo som isla dole 6 cm z pasu a 3 zo stehien co je podla mna dobry vysledok..momentalne bez cvicenia kvoli casovemu vytazeniu..
takze dufam, ze som na dobre ceste ;)

Jessi_1111

A váhu máš dobrú, neviem, na čo chceš chudnúť. Buď rada, že nemusíš chudnúť 30kíl, veď to ti samé povie, keby si mala 165cm a 66 kíl, tak je to o kilo viac, proste aj to by bolo dobre. Ale takto je to úplne vnorme.

Jessi_1111

Áno, ja poznám jednu overenú a účinnú ,,diétu" v úvodzovkách. Ide o tak ľahkú diétu, že ju zvládne každý. Len naplánovať si ju je ťažké. A tá diéta sa volá ÚPRAVA ŽIVOTNÉHO ŠTÝLU Z NEZDRAVÉHO NA ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL.
Čiže pravidelne, najlepšie každý deň cvičiť aspoň hodinu, (tanec, bicykel, beh a chôdza, svižnejšia prechádza).
A každý deň RAŇAJKOVAŤ!!! Jesť 5x denne, raňajky, desiata, obed, olovrant, večera (poprípade po večeri pol hodinku ešte šunku, tvaroh, jogurt alebo zeleninu). Dnes sú toho už plné médiá, a tak nechápem, že ešte stále hľadáte nezmyselné hladovky a diéty...

Monix

No tak od pondelka som zacala znova raz cvicenie + dieta dufam, ze to tento raz aj vyjde :))

a co babenky ako ste na tom vy?

Monix

No som to tiez trosku pokaslala...ale to sa stava :)
ale od buduce tyzdna mam znova v plane nieco so sebou robit, lebo takto to uz dalej nejde..
Takze baby kde to nejaku motivaciu:)))

Loveme

Monix, ja teraz tiež akosi stagnujem s váhou. Snažím sa,ale nadalej stravovať sa podľa diéty. Zatiaľ necvičím, no plánujem začať :))

Monix

Loveme supeeeeer :) to celkom dost, dufam ze nam to ajtak dalej vydrzi :)

momentalne stagnujem stale na tej istej vahe, ale nevadi mi to zatial... hadam sa to trosku pohne dalsi tyzden :)

Elisa

cavte aj ja by som sa chcela k vam pridat chcela by som schudnut ale kedze sem echodim skor by som si s vami pisala e mail na ursulabiela@azet.sk inac mam 177 cm a 66 kil dakujem ak sa mi dakto ozve cavte