Tehotna sestra

Príspevok v téme: Tehotna sestra
Fero M.

Tak samozrejme hned ako sa clovek da trosku do kopy, tak pride nieco lepsie. Sestra pred nedavnom nasim oznamila skvelu novinu, ze je tehotna so svojim priatelom ktory jej uz x krat narohil monokle a zlomil nos. Papiere na sude a otecko nikde. 4 ludia v trojnizbovom byte a este dieta na ceste. Totalne nezodpovedna sestra uz od strednej skoly to tento krat zaklincovala kvalitne.
Dneska mi nasi oznamili ze ked sa male narodi budem soat v obyvacke na gauci.. Samozrejme sme sa pohadali a nasim som vytmavil ze ju budu zivit do konca zivota atd.. Hadka. .... Mam toho akurat tak dost...
Totalne zmeny v mojom zivote za posledne roky... V lete odchadzam do podnajmu a som zvedavi ako vsetko pojde dalej..

Chaoem napatie nasich ale mna sa nikto neopytal ze ako to ja vidim a to budem krstny otec a bez toho aby sa ma niekto na nieco vobec opytal....

Fero M.

xXxxxx zopar veci ti objasnim. Uz som mal byvat davno prec ale byvala priatelka nebola pripravena na spoluzitie a nedovolovala jwj to ani financna ani rodinna situacia. Tak som to neriesil. Za dalsie mal som stavebne nastavwnw tak aby mi dosli oeniaze na buduci rok. Dalej ja som rad ze je doma len ma serie to ze ona si to absolutne nevazi co pre nu nasi robia. Takze mam svoj a odstahejem sa to je jasne aj ked budem v cudzom byte a sam.....

xxxxxxxxxxxx

mas 28 a si dovolis este frvlat na mladsiu sestru ze ona je nezodpovedna? Neze by si bol rad ze je radsej u vas ako u toho chuja co ju bije. Neze by si bol rad ze budes krstny otec, neze by si bol rad ze to male vyrastie v rodine kde sa o neho dobre postaraju.. :-DDDD uz si davno mal byt odstahovany uz si stary *****! nemas co sa hadat s rodicmi... nepaci sa ti odstahuj sa! si dospely predsa uz by si mal riesit vlastnu rodinu vlastne deti vlastne byvanie...to je tak ked rodicia netlacia na deti daju im mamahotel a zrazu ked sa narusi ich pohodlie tak sa im to nepaci a buria sa...sa spamataj...

Lulu2011

a mozno by si odisiel niekedy okolo 40, chlapi su v tomto takí, ze pokial sa niekde da, nejdu za lepsim, ber to ako šancu, poznam plno dospelych chlapov, co trčia doma a je nesexi ;))) ber to ako srandu, uvidis, ze samemu ti bude lepsie, ja by som sa pratala cim skor, som rada, ze nemusim zit so svojou mamou, sukromie je na nezaplatenie

Fero M.

eKd som nemal raz moznost a peniaze tak som nemohol ost nikam.. Nemozem povedat ze rodicia ma neznasaju vypichol som top problemy. Als zakladom je sestra a mamina nervova nestabilita. (ako sa zobudi tak taky je cely den soma)
Ja ich mam rad vsetkych ale to je vela na mna fakt

petrisorka

fero ty mas 28 a byvas u rodicov? uz si mal byt davno osamostatneny. pises ze si mal plany sa osamostatnit, ale prisiel do toho rozchod. to je naozaj blbe, ale v zivote sa MUSIS spoliehat len a len na seba, mal by si sa osamostnatnit a to co najskor, lebo tvoja rodina ta psychidky asi zruinuje. ved to by si nemal v obyvacke ziadne sukromie.

Fero M.

Ved ja to neberiem ako tragediu.. Aj sa tesim. Len ma to zaskocilo a mam na nu nervy ako sa speavala a kde to dotiahla...

Lulu2011

Fero - to male za to nemoze, ono samostatne nebude, ty mas dost rokov, ja som o rok o teba starsia a 6 rokov uz nebyvam s mamou, ber to tak, ze je to výzva, šansa na samostatny zivot, samostatneho chlapa, ako sa na to pozeram, tak sa na to pozeram, beriem to ako vyhru nie ako stratu :)

Fero M.

Tak jasneee. Len mne to pride ako strasna nespravodlivost a oni jej uz ani nic nehovoria lebo sa boja ze sj nieco narobi atd...
Ja mam 28.. Ano malo nie a je cas na to. Len keby zme nezilj v tejto posranej republike alebo keby bol moj oco podnikatel a ja podnikatelske decko tak...
Takze asi sa chapeme. Nieco viac mam nasetrene a planoval som byt az na druhy rok len som to tu napisal preto ako ma to cele zaskocilo. Z kecov sestry ze bude byvat sni ostalo ptom ze ona si zoberie najom a nakoniec vypadnem ja..

Lulu2011

Fero - mna ako prve napadlo, ze to zial nie je tvoj byt, tak nemozes o tom rozhodovat, ak este nie si plnolety, tak mas urcite pravo sa ozvat, ale ak plnolety si, mas skoncenu skolu, zial zivot je taky musis sa postarat o seba sam, kolko mas rokov?

ynteligent

áno v tom prípade si asi rozhodnutý a tu na tomto fóre ti už nikto neporadí. ja len dodám že rozhodne odcházdzaj v dobrom od rodičov, hlavne to nedramatizuj a vysvetli rodičom že sa chceš už osamostatniť a urobil by si to bez ohľadu na vzniknutú sitáciu