Tehotna sestra

Príspevok v téme: Tehotna sestra
Fero M.

Tak samozrejme hned ako sa clovek da trosku do kopy, tak pride nieco lepsie. Sestra pred nedavnom nasim oznamila skvelu novinu, ze je tehotna so svojim priatelom ktory jej uz x krat narohil monokle a zlomil nos. Papiere na sude a otecko nikde. 4 ludia v trojnizbovom byte a este dieta na ceste. Totalne nezodpovedna sestra uz od strednej skoly to tento krat zaklincovala kvalitne.
Dneska mi nasi oznamili ze ked sa male narodi budem soat v obyvacke na gauci.. Samozrejme sme sa pohadali a nasim som vytmavil ze ju budu zivit do konca zivota atd.. Hadka. .... Mam toho akurat tak dost...
Totalne zmeny v mojom zivote za posledne roky... V lete odchadzam do podnajmu a som zvedavi ako vsetko pojde dalej..

Chaoem napatie nasich ale mna sa nikto neopytal ze ako to ja vidim a to budem krstny otec a bez toho aby sa ma niekto na nieco vobec opytal....

Fero M.

Noo na koľko to tajila dobre 3 mesiace a teraz je dokonca v 5tom nie v 3ťom ako som si myslel, tak asi už jej iné neostáva..

A ona nad tým ani neuvažovala, ved čo, ocko je zlatý muž :D zas jej zlomý pol xsichtu tak sa možno preberie...

Fero M.

Aja dakujem :) No oni to už teraz vidia, ale tvárime sa že sme šťastná rodinka a aj toho majú dosť, ale vyžrať by som ju to nechával každý den

Aja02

Fero, držím palce s tým bývaním. Svoje rozhodnutie osamostatniť sa určite neolutuješ. Možno aj tvoji rodičia raz otvoria oči a uvidia, aká v skutočnosti je tvoja sestra. Veľa šťastia. :-)

Fero M.

Takže moje hádky s mamou nadalej pokračujú. Už doma nemôžem mať voči sestre absolutne žiadnu poznámku, lebo som drzý, nenávidím ju, atd. atd....
To bývanie už riešim a vyzerá to nádejne.
Mama ma tu ešte citovo vydiera v zmysle, že sestra kôli mne plače ako sa doma správame k sebe a podobne, ale mala by skôr plakať sama nad sebou ako žije a čo všetko doteraz narobila. Človek, aby ešte mal výčitky svedomia za jednu poznámku...

Fero M.

XXXXXXXX nehnevaj sa ale komentár z cesty uplne... JA som tej svojej nikdy toto nepovedal a neponižoval ju. NIkdy som drogy nebra a nebude a ked som ani cigaretu v papuľi nemal, tak na drogy ma isto nikto nedonúti. A som dosť silná osobnosť na to aby som sa takto dopracoval na dno..
Jedna vec je byť sklamaný z lásky a druhá zo života. Mne nechýba chuť žiť ani nič...

AJA nehnevám sa nemám prečo...

A to ešte nevravim že peniaze dlhuje aj mne a nie málo.. A ešte ked som doma vypol internet, a dal heslo, tak som ostal za to ako sa k nej vraj správam za neviem čo.... A ked poviem našim nech mi vráti 500 eur čo mi odfajčila z karty, tak....

Aja02

xxxxxxxxxxxx, pochopila si vôbec o čom tu celý čas píše? Veď jeho sestra brala drogy, má dlhy na každú stranu, čaká dieťa s mužom, ktorý ju otĺka, a to najdôležitejšie, má 25 rokov a odpracovaný len 1 rok! Vážne si myslíš, že ona sa niekedy osamostatní?
Fero, prepáč, možno sa ti bude zdať hnusné to, čo teraz napíšem, ale tvoja sestra je podľa mňa strašne nezodpovedná a tvojim rodičom zostane na krku aj s dieťaťom až dovtedy, kým sa nepoberú na druhý svet. Čím viac o nej píšeš, tým viac sa vo svojom názore utvrdzujem. Tebe v dobrom radím, aby si sa odsťahoval preč, pretože by si najviac na celú situáciu doplatil ty.

xxxxxxxxxxxx

tak ci tak sa fero odstahuje lebo nevydrzi to psychicky ked tam to male bude kazdu noc ci den revat o dusu :))) a kedze je to clovek co sa musi vyspat do prace...vies mozno uz aj rodicia chcu aby si isiel tak preto sa ta nepytali... no co segra urobila par chyb, ale podla mna tiez ostane u vasich tak do 28 kym si nenajde nejakeho zabezpeceneho chlapa, urcite chce tiez zit inym zivotom a nie u vasich, nemysli si zeby tam chcela zit s nimi do konca ich zivota :-)vies mozno sa ti zivot tak otoci na ruby ze ked segra bude mat 28 ty sa vratis domov lebo spravis aj ty urcite chyby...teraz si velky frajo aky si ty najsamlepsi ale uvidis ked uz nebude mamahotel ake to bude a co vsetko dodrbes... mna brat tiez mal stale za neschopnu a on ze je najnajnaj lebo je starsi, chodi na lepsiu strednu ma lepsie znamky atd! vies ako sa to za par rokov otocilo? on plava teraz v drogach, v alkohole, byva u nasich tiez je v tvojom veku... mal vyroky akoze prvy som z rodiny co som sa dostal na vysoku atd aka ja som hlupa ze mam ucnovku...potom? jeho po troch mesiacoch vyhdili a ja teraz koncim vysoku skolu. On si neje schopny najst zenu, ja mam dlhorocny pekny vztah... a to ja som bola vzdy ta "neschopna" ...staci ze ti napriklad len utecie semeno, alebo prides o pracu a budes v hajzli aj ty...