Tehotna sestra

Príspevok v téme: Tehotna sestra
Fero M.

Tak samozrejme hned ako sa clovek da trosku do kopy, tak pride nieco lepsie. Sestra pred nedavnom nasim oznamila skvelu novinu, ze je tehotna so svojim priatelom ktory jej uz x krat narohil monokle a zlomil nos. Papiere na sude a otecko nikde. 4 ludia v trojnizbovom byte a este dieta na ceste. Totalne nezodpovedna sestra uz od strednej skoly to tento krat zaklincovala kvalitne.
Dneska mi nasi oznamili ze ked sa male narodi budem soat v obyvacke na gauci.. Samozrejme sme sa pohadali a nasim som vytmavil ze ju budu zivit do konca zivota atd.. Hadka. .... Mam toho akurat tak dost...
Totalne zmeny v mojom zivote za posledne roky... V lete odchadzam do podnajmu a som zvedavi ako vsetko pojde dalej..

Chaoem napatie nasich ale mna sa nikto neopytal ze ako to ja vidim a to budem krstny otec a bez toho aby sa ma niekto na nieco vobec opytal....

ô

To je úplne jedno koľko má Fero rokov. Vo veku 25 a 28 rokov nie je žiaden rozdiel. Ešte je nakoniec on ten zlý a nesamostatný nevďačník. Jeho sestra urobila pár osudových chýb a bude o ňu nakoniec perfektne postarané. Fero teraz musí o mnoho viac premýšľať o svojej budúcnosti ako ona. A nie je nič zlé na tom, že si chcel ešte našetriť nejaké peniaze. Na Slovensku bývať v jeho veku s rodičmi je ešte celkom v pohode. chcem tým vyjadriť to, že je to naozaj nespravodlivé uprednostniť potreby človeka, ktorý si život pokazil sám, pred potrebami toho zodpovednejšieho.

Maoam

Fero, to si fakt ty a tvoja tema? :DD

som citala teraz dvakrat,o co ide :D

viem, ze ma tu tristvrte fora ukrizuje, ale nech:

1. sestra je s danym mulom len priatelka, vzhladom k situacii by bola interrupcia najlepsim riesenim pre jej zivotnu situaciu, hned po nej okamzity rozchod s mulom a jej nastup na psychoterapiu, nech sa dievca da trocha dokopy a poriesi svoju minulost, v ktorej samozrejme rodina nie je tak celkom nevinne, ziadne dievca sa dobrovolne nespusti takymto stylom, takze niekde sa muselo nieco pekne pos*at, ale to viete iba vy a vasa rodina, ze co a kedy

2. mas skoro 30 a byvas este u rodicov? tak to nebudem komentovat, kedze si inde pisal, ze dlhe roky mas dobru pracu, dobre vzdelanie, takze mierne nechapem, co robi muz v tvojom veku u rodicov, ale to je tvoja vec, podla mna ta najviac nestve sestra a jej dieta, ale fakt, ze sa TEBE zmenil tvoj plan

ono je pekne byvat domka a setrit si na byt, ale chapes,ze toto je mega luxus? tisicky inych padaju z domu v 18-19 a pekne makaju a platia najom uz desat rokov, v tvojom veku...a tiez si setria na vlastne byvanie

takze neplac nad tym, chod do podnajmu a na byt setri dalej

najvyssi cas sa osamostatnit

P.S. nezlyhal tvoj vztah s priatelkou AJ na tomto?

Aja02

Jeho nezodpovedná sestra, ktorá brala drogy a necháva sa otĺkať "akože" priateľom a ešte si s ním urobí decko je v pohode a on je nakoniec ten zlý. Ty kokos. To sú príspevky. :-D

opica

fero, pozri, neber to ako rypanie

sestra je mladsia
rodicia do nej pumpovali peniaze, mozno musela platit prenajom...to si napr ty nemusel, lebo si v mama hoteli

nemas problem prispiet, ok, je rozdiel nemat problem prispiet a spravit sem tam nakup a je rozdiel prispievat na chod domacnosti pravidelne

ked boli vasi v zahranici, ty si sam platil vsetky poplatky za byt?
vies, skus si aj ty zratat, kolko do teba investovali vasi tym, ze do 28icky s nimi byvas...
a keby nebolo sestry, mozno by si byval este velmi dlho..
preco napr. priatelka pocas tych dvoch rokoch nebyvala s tebou u vas, ked vravis, ze si bol sam?

dost vela nezrovnalosti je v tom, co pises...

tak ci tak, drzim palce v zivote...
a snaz sa sestre pomoct, aby sa z problemov dostala...ma take iste pravo byvat u vasich ako ty (ak nie vacsie, kedze, ako som pochopila je mladsia o par rokov ako ty)

mozno posobim ostro, ale clovek musi akceptovat aj iny nazor...tak sa drz

dzobáčik

ty vole, tak toto už sú aké rady a odpovede? no na zaplakanie ľudia :D

Fero, svoj problém si si v podstate už vyriešil sám :o)
niekedy stačí, ked problém vyslovíš nahlas, alebo napíšeš na papier ;o)

Fero M.

Lentilka - a zivit ju?? A platit jej dlhy?
Winki - no asi napisem :-D
Opica - Nasi boli dlhe roky prec v zahranici a o vsetko som sa staral sam doma aj o sestru tak mi nepis ze som parazit. Doma su len 2 rok a ja nemam problem ani prispievat ani spravit nakup ani nic a nikdy som od nasich nechcel ani korunu. Serie ma to lebo ani nevies kolko penazi sa u nas koli sestre stratilo z rozpoctu a este ja mam za to ze caka babo s hajzlom spat na gauci. Spravidlivost sveta..

opica

na jednej strane ta chapem, ale ... nemam pocit, ze si lepsi ako tvoja sestra (ok, nebral si drogy, nemal priatela agresivneho) a pracujes...

ale vies, ty si tiez parazit u vasich..mas 28 a places, ze musis spat na sedacke v obyvacke..a co ti dava pravo mysliet si, ze ty mas pravo byt u vasich a mladsia sestra nie??

nic v zlom, ale prispievas aspon na domacnost alebo ti vyhovuje mama hotel? mamicka uvari, vyzehli...operie..