Práca recepčnej

mimi2493

Zdravím, viem že reagujem na staršiu tému, ale zaujímalo by ma či ste niekto pracovali na recepcii v poisťovni - aké máte skúsenosti s touto prácou, ako je to platovo, pozitíva/negatíva, aká je pracovná náplň, doba apod,

Ďakujem za všetky info

bratislavaaa

Nevie niekto o dobre platenej praci v Ba s ubytovanim a moznostou pripravy vlastneho jedla ???? Napr. Praca v sklade,pokladnicka....

kvetinka2222

Ja tiež pracujem v hoteli na recepcii, ale stravné lístky nedostávame.
Kedže máme reštauráciu kde máme možnosť stravy. (takže namiesto lístkov máme stravu priamo na pracovisku).
Neviete ako to je so stravnými lístkami?? Nemôže si zamestananec vybrať medzi stravnými lístkami a stravou na pracovisku??
Ďakujem

kvetinka2222

Ja tiež pracujem v hoteli na recepcii, ale stravné lístky nedostávame.
Kedže máme reštauráciu kde máme možnosť stravy. (takže namiesto lístkov máme stravu priamo na pracovisku).
Neviete ako to je so stravnými lístkami?? Nemôže si zamestananec vybrať medzi stravnými lístkami a stravou na pracovisku??
Ďakujem

receptionist

tak rada by som sa vyjadrila aj ja. ja som išla robit recepčnu do jedneho z najväších hotelov v BA ihned po maturite (žiadne skusenosti proste 0 bodov) začiatky boli nenormalne tažke, naučiť sa Horec a všetko čo táto práca zahrna. Ked som do toho šla myslela som si že to je len o podavaní kľúčikov. Opak je pravdou. Máš tamnenormálne veľa zodpovednosti, (peniaze, osobne udaje, vystavovanie faktúr) musíš si davať velky pozor na usta čo povieš, pretože denno dennne sa ti tam melú ludia z rôznych krajín a inými naboženstvami a kulturami. Musíš mať všeobecny prehlad o meste ponuknuť správnu a dobru reštauráciu, typ na vylet, orientačnosť v meste. Proste nieje to len tak ako si veľa ludí myslí. jasne že ked si v hoteli v ktorom máte 20%vytaženosť izieb za mesiac je jasne že sa nudíš. Ale ked pracuješ v prominentnejšom a lepšom hoteli ktory aj ide máš o robotu postarane. čo sa týka platu mám 650€ v čístom plus stravne listky a kopec času kedže robímkratky dlhy a popritom mám aj druhu prácu nna part time job. Ja som spokojna s touto pracou ale hovorím nieje pre každeho. ťažká ale zaujimava.

efrom

Odovzdávaš info návštevám - kam majú ísť, či majú počkať, odovzdávaš odkazy, preberáš korešpondenciu atď. Nič náročné, závisí od kolektívu .. Ak hľadáš takúto prácu, skús pozrieť ponuky tu: www.jobee.sk

jaja_reci

Vôbec nesleduj tieto príspevky. Práca recepčnej je super !! :) Spoznáš kopu ľudí a naučíš sa veľa nových vecí.

Každý deň máš iný.. Tu stereotyp nemáš...
Musíš vedieť jazyk, to určite a musíš brať daný hotel akoby bol tvoj... Starať sa, práce je občas veľa ale keď sa všetko naučíš pôjde ti to :)
Ale samozrejme, nie všetci môžeme vykonávať takú prácu.. Ak nie si komunikatívna a nebaví ťa práca s ľuďmi tak choď radšej študovať IT ;)

bingham

lost...ja praveze nemam dobru pamat...ale viem ze si o tom pisal..(lebo si mal dlhe volno ze si nemusel chodit do prace) :)