Robila tu niektorá z vás recepčnú? Čo bolo náplňou práce? Oplatí sa taká práca? A čo nočné smeny? Za každú radu vám budem vdačná:)
Práca recepčnej
lost..ved ty si robil recepcneho nie ???...daj info ci sa da dobre zarobit :)
vacsinou najnizsia mzda, 12 hodinove smeny a v hoteli, kde sa premelie malo hostov strasna nuda, predavacka zarobi viac
Ze ci sa oplati? No ja by som aj s vyskou lapala po tej praci :). Ved v dnesnej dobe? Ha. Ja som recepcnu robila po strednej, ale nie je jedno, aku recepciu mas na mysli. Penzionu, velkeho hotela, vysokej skoly...? V takom penzione a na recepcii VS mas menej roboty, ako v nejakom vacsom hoteli, kde sa hostia striedaju kazdu chvilu. Inac je to prijemna robota, podla mna, ked sa naucis robit s danym programom. Zvycajne sa pouziva Horec. Praca je takisto zvycajne na smeny, co je fajn. A v noci ta aspon nikto nebuzeruje, nikto na teba nedozera, mas pokoj a mozes si tukat do pc, byt na nete, alebo si na niektorych miestach aj pospat (ked ste v sluzbe 2-ja, ja som zvykla byt sama). Samozrejme, klasika je vediet cudzi jazyk(y) a jednoducho byt schopny a sikovny. Je to dobra pracicka, mna to celkom bavilo a v pohode by som sa k nej vratila aj teraz. Platove ohodnotenie je vsade ine, ale dnes uz clovek ani nepozera tak na peniaze, hlavne aby mal vobec kde pracovat.
oplati neoplati? to musis vediet ty. je to vacsinou mizerne platena praca. naplnou prace je oboznamovat hosti o vsetkych veciach v hoteli, treba mat prehlad o aktualnych akciach, cenach, casovom harmonograme ranajok, vecere, obeda, poznat okolie a bla bla bla. samozrejme treba vediet minimalne anglicky jazyk na komunikativnej urovni. a v noci je vacsinou riadna nuda