Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Tak baby ja si to predstavujem asi takto!
Ideme po Ba, ja, panči a Etka a oproti uplne krasny medvedik :-)) a ja poviem- baby drzte ma! a budeme sa drzat navzajom, len aby sme sa vsetky tri nedrzali toho chlapa :-))))))))))))))))))
hej hej, jedna lepšia ako druha!! :-)
Inak som prisla na strasne zaujimavu vec, ktora ma dost sokuje, skumala som co maju vsetci chlapi spolocne ktori sa mi pacia a prisla som na to, ze vek!!
pekne okruhle cisielko- 30!!! Co je na tych 30-tnikoch take vzrusujuce?? :-))
To je este dobre, este si to mozem dovolit, ale keby som mala takych 60 a pacili by sa mi 30-tnici tak to by bola ina haluz :-))) tak verim, ze s mojim pribudajucim vekom bude stupat aj tato hranica, lebo uchylacka stara fakt byt nechcem :-))
Noviny necitaj!!! Iba sa rozculis!! Som absolutne znechutena prezidentskou kampanou, naco dali 2 tyzdne odstup? Este sa nam obaja kandidati povrazdia a nasa krajina nebude mat prezidenta :-))
Aaaaaaaaaaaaa nastupim ja a to uz bude tento nas maly flak na mape totalne v prdeli :-)))
Etuš zdravy zivotny styl...vysvetlim, to je prave to ze si das dva rezne s majonezovym salatom za tym este par koliesok klobasy, nakrajas si slaninu a ako dezert par keksikov :-)))) a budes taka zdrava ako repa, supnes do seba este par deci domacej, zapijes pivkom a je to :-)))) Nas by moja za zdravy zivotny styl zavreli, mna asi obzvlast kedze ho aj propagujem :-)
Vsak zivot je kratky, aby mne potom na vlastnom pohrebe a v truhlicke skrkalo v brusku tak to teda nie, este budem rusit bujaru zabavu na svojom pohrebe :-)
A ty si šiši?? To co tolko pracujes???
Zas chces byt za najsikovnejsiu, co??
Shaktulka si urobila radost, tie eura sa tak dobre a rychlo minaju :-) ale mam novu krasnu kabelcicku aj tenisocky a haluzacke ponozticky :-))) a kuťuš ma novy obojok :-) vsak nak sme peknučky, no :-)
Neviem co sa stalo tuto noc, ale Shaktulka do rana nejak opeknela :-)) ale u sestry sa to nezastavilo, tak neviem- u vas to bolo? Vam sa to tiez stalo? :-)) Citim svojim raťafákom bliziacu jar, vsetko puci, bučí a ručí tie hnusne tazke teple veci som uz zhodila a tesim sa, aj ked jar nepride, ja som povedala, ze uz je tu!
Tak pučte, bučte a ručte aj vy !-) A v meste som zistila ze nie iba mne- zenam sa zapaluju lytka :-)) alebo je to reakcia na tie moje? a co, po pricine nepatram, uzivam si nasledky :-)
cmuk LV
panča nedrichmi!!!! vidim ta!! Katus je este zapadnuta snehom, mamca sa skryva za rohom, lebo si mysli, ze tu nechyba, ale opak je pravda, samko ten ma este stale problemy s hlasivkami lebo pouziva iba znacky kadejake a zvysok??
Banda jedna leniva :-)

eee

Shaktulka,to si píš,že by som vás s Pančuškou držala na uzde:-D
čo je to zdravý životný štýl??:-) Dnes som na obed(nazvem to po svojom) zožrala dva rezne so šalátom:-) a teraz v nočnej mi je grcno:-) Môžem ja cvičiť kolko chcem,keď sa potom nadlávim...
Jarná únava? Ja ju nemám,práve naopak toto bezslnečné počasie ma núti nezastaviť sa...upratujem ako pred vianocami,v robote si nesadnem...a potom mám absencie aj tu:-)Ale keby už fakt začalo svietiť...jej ja by som si tak schuti pospala:-) Ide mi to už na nervy...ale čo už...vydržíme,bude leto,bejvočáci,....:-))) aj dovolenka v Turecku:-))
majte sa mi tu zatial krásne...idem si urobiť pracovnú náplň a prečítať nejaké noviny ...LV

SHAKTI

Len utieram prach :-) a už začínala byť na tejto téme hrubá vrstva :-)
panča už leštíš dcére hlavičku? :-)) či až tak nešli dolu vlásky? :-)) sila, to ju čo napadlo? I keď v mladosti som tak experimentovala so svojími vlasmi, že sa čudujem, že na tej hlave ešte čosi mám, ale zas ja som sa mohla spoliehať na genetickú výbavu.
Dnes som sa tešila, vraj bude 18 stupňov, šla som si zakúriť lebo mi je taká zima ako mi ešte nikdy pri 18 stupňov nebola :-))
Ja keby som stretla za posledné dni na ulici nejakú rosničku alebo rosničkára tak neviem či by som svoj názor neprezentovala trošku agresívne! Akože na čo klamú?? :-)))
jáj no my dve panči by sme Etke fešákov fakt vyhnali z hlavy- veď sme ešte horšie ako ona :-)) aby to nedopadlo nakoniec tak, že ona bude tá, čo nás bude držať na uzde a krotiť :-)
pa pa pa
Jarná únava je sviňa ja viem, ale prosím vas- BOJUJTE S NOU STATOCNE!!!
:-) ja fičím ako nikdy- fičím na zdravom životnom štýle, len jedno ma serie- cukríky :-)) ale zas dokonalá byť nemôžem, sem tam nejaký ten hriech musí byť !-)

panča

zacla so optmisicky..prispevok jak fras a vymazala som si ho.Tej ojej klavesnici harasi, asi ma jarnu depku :).inak som si zivo predstavila,ako so Shaktulou vyhaname Etke z hlavy fesakov.Inak nezvyknem sebcit, ale velmi sa tesim na Etkin prichod sem nam.JUPI.A teraz k objemu-objemnu Etku si neviem predstavit.A Shaktin objem hrvivy-dnes ide mladsia ku kadernicke a tiez tam na zemi zostane viac vlasov ako som ja mala na hlave za cely zivot
no a mamci-mozno ju nevidiet, ale je to taka super mama,ked ju clovek potrebuje,vzdy je pri nom

ethel

Shaktulka,ja do tej školy chcem ísť hlane zrelaxovať:-)ešte nikdy som neodišla z domu na viac ako do rána...myslím za posledných 15 rokov...takže neviem ako to rozchodím,ale určite spravím prepadovku pár luďom:-)