Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dee,aj ja gratulujem ku novému hradu...už len zasadiť strom a ...máte oná až po zem?? Vau...to musí byť nádhera! Teším sa...
Ahojte lásky moje...neozývam sa lebo ma zase premohla dáka vírusová hovadina...dva dni som preležala a tretí deň,teda dnes som sa vybúrila v robote...bolia ma mandla kašlem..ani cukríky mi nechutia:-(Len zo zotrvačnosti si dopujem nimi telo,lebo čakám,že ma tým hádam všetko prejde...fakt mi je blbo,ale chcela som sa ozvať,aby ste vedeli,že na vás fakt myslím a LV!Ale žijem a dýcham:-))Slniečko nám po troche začína vykúkať a tak sa teším. U Shaktulky už pučí tak obzriem zajtra ,či aj tu pučí:-D Aj mne pučí,ale v krku:-)Idem si dať sprchu a šup do postele. Hneď ako mi bude lepšie,tak sa vám povenujem....cmuky každému!Ozaj všimla som si kalendár tento mesiac...niekto bude mať meniny!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Boze, Deenka, zase mi vosli slzy do oci..spomenula som si na nas sialeny vylet do vesmiru. Tak velmi mi chybaju taketo blaznive dni (aj ked musim uznat, ze dnesok bol hekticky -ked som zistila, ze mala do.rala monitor, az mi bolo do placu). Inak zlôatu hviezdu od teba mam stale-vzdy ked ju chytim do ruk, spomeniem si na nase stretko. Ktohovie, ako sa mas nas motorkovy priatel -aj na neho som dnes myslela, videla som ESP RA...neviem ci je to dobre znamenie, ked ludia odidu a viac sa neozvu. naozaj na niektorych myslim velmi cast. inak moj ranajsi prispevok bol vlastne spomienka na teba :)-bob a bobek.Skoda, ze to stretko v bojniciach nevyslo podla planov, ale aspon som spoznala Shakti a svistika (aj ked len tak utajene, lebo bol este v maminom brusku). kazdym dnom si viac a viac uvedomujem, aki ste mi vzacni a kolkos vetla ste priniesli do mojho pochmurneho zivota. Mozno to vyzera ako klise, ale ja viem, aku silu mi vlivate kazdym jednym dnom. Ked budes mat cas, tak sa mi izvi, ja ta prepadnem:). Velmi rada
Lubim Vas, ludkovia moji krasni najvzacnejsi, moje svetlo v temnotach. Krasne svetlo :)
tak to aj ja gratulujem. Ked budes mat cestu na juh, tak sa ozvi....kufcu ti nacapujeme u nas.A mame okna az po zem, takze aj hviezdy si mozeme kuknut:o)))
GRATULUJEM Deenuska. Aj ja mam dobru message : malu prijali do skoly. JUPI ♥
tak sa tesim, az cvrkam :)
Len sa chceme pochvalit, ze od piatka byvame s Reem spolu. Inak za 3 tyzdne mam odovzdat diplomovku, takze stale makam a makam a Ree tiez
LV
prajem krasny den, pretoze Vas lubim ♥
vstavat a cvicit!!
Proc ? protoze je rano :D
neustale mam s niecim problemy..teraz ta blba klavesnica.sorry za ten zufaly vykrik, ale ked vidim slovo ,,medved,, tak som mrtva
ohoho, tak sa mi tu majte.idem ja snivaťť :D
LV ()
nejde mi pisat..medvede su moje :)