Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

mamca

A stopnite ma,zas som v nebezpečnej nálade a tá zvyčajne vedie k veľkým úvahám o živote,snahe ukázať na bezbrehosť dobra....
Pŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕ,mamča! :DDDDDDDD

mamca

Toto je proste pre mňa citlivá téma,keďže sama podporujem ľudí navštíviť psychológa,ak majú problémy... Ale ako chceme zmeniť prístup spoločnosti,keď samotný psychológ zaujme postoj,že prijíma "vytretých" a nie emocionálne zranených ľudí?

mamca

Ja som vedela,Shaktuľ,že máš dobrú intuíciu,vybrala si hru,v ktorej zaručene vyhráš...Pingpong som síce hrávala,ale akosi mi je vždy ten stôl malý...:DDDD
Ináč,mňa Luna nerozčuľuje,skôr mám nepríjemný pocit,keď sa tak na svoj názor zameraní ľudia majú stať psychológmi a pomáhať.Pre mňa je zmysel pomoci v súcite a to nie je poúčanie,ale ohľaduplnosť,priestor,povzbudenie.. Nie ľudí naprávať,dávať rady,ale dovoliť im byť slobodne samými sebou,vidieť,cítiť... nájsť vlastnú cestu.Podľa seba a nie podľa predpísaných schém...
A to by som dopriala každému,kto pomoc potrebuje-psychológa,ktorý mu ukáže vlastnú vnútornú silu a krásu človeka.

SHAKTI

dobre dobre ukecali ste ma,fakt ani len netusim ako ma mohla taka blbost napadnut,ze cvicit!! booze co som uz nacisto osprostela z tychto prispevkov??niektorych :-DD

lilith

predstav si že som to zvládla:-))),deti ani nespoznajú svoju izbu:)) joj aj ja mám doma tolko papierov,že ich radšej ani neupratujem....