Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Juj,bežím,meškám... Vysvetlím,keď prídem,zatiaľ len pre Shakti-prekonať? Načo? Veď ty máš v sebe velikánsku silu lásky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijmi ju :)
Ethelik neprchaj pred nami :-(( ale som rada a vdacna aj za maly kuk..
luna,s tebou sa proste neda ani tak a ani tak,nie je toto moja tema ale pre mna tu nie si vitana..
bola som sa odreagovat fyz.pracou a spravit to co sa nesmie,ved vies lilith-ka :-) tak mi je teraz trosku blbe,lebo uz ked robim nieco tak uplne nadoraz :-((
mamci z coho sa tak teskas??
viete trosku nechapete o com hovorim..toto nejde prekonat silou vole alebo mysle a to je prave to s cim sa borim uz roky..
Ethelkulíček....:))))))))))))))!!!!!
Funguje! Funguje to!
Shaktulík.....:))))))))))))))!!!!!
Si!
Lilithkulka...:))))))))))))))!!!!!
Krása!
Jezis! Prepacte toto malo ist do novej temy, nevsimajte si to please... Trapas
Ahoj, popri robote pracujem v terene asi rok ako dobrovolnicka v mimovladnej organizacii v zaujme zabranit sireniu pohl. ci inych chorob, cielovou skupinou su prostitutky, bezdomovci a narkomani. Venujem tomu asi dve hodinky denne, chodime v skupinke a rozdavame kondomy, sterilne ihly a snazime sa sirit osvetu. Je to tazke komunikovat s tymito ludmi, no napriek tomu v tom citim urcite poslanie. Minule sme zachranili bezdomovkinu v pokrocilom stadiu tehot. Moj problem spociva v tom ze rodicia aj priatel su proti tomu aby som to robila, boja sa o mna a chcu aby som s tym prestala. Neviem co mam robit, pretoze vela ludi, hlavne ti starsi si ma oblubili a vidia vo mne nadej, na druhej strane tato robota obnasa vela nebezpecenstva a rizika. Piste svoje nazory prosim, velmi ma to zaujima...
Inac nechapem cim som si zasluzila tie slova urazky tam dole :-(( Chcela som ist mierovou cestou ale pri vas clovek nema sancu.. Moj emocionalny quocient je v poho.. Mimochodom namiesto toho ze tu zarezavate by ste si mali vychutnat posledne dni slniacka, doda vam to naladu a budete mierumilovnejsie :-))
offfffffffffffff................
prajem krásny dník..chcela som vás len pozdraviť aby ste vedeli,že na vás myslím a mám vás tu rada! úsmev anjeliky!život je na to aby sme ho žili,nemýlim sa? :-)Slniečko nemusí svietiť každý deň,aj keď ho zakrývajú oblaky-aj tak tam je!!! cmuk...♥