Chcem si umyť ruky

pppreeecccc

Staviak stoji v sirom poli
stazuje sa ,ze ho bolí.
Zle deti mu dali soli
a utiekli za hory- doly.
Uz je tazko zistit, ktore to boli
skoda ze staviak nema nohy.

mamca

Nuž,vyjadrujem sa tak,ako vnímam ja,vyjadrujem sa k tomu,čo chcem povedať ja...Pre mňa je to o mimike jednej tváre.Netvrdím,že tu poznám kohokoľvek tak,aký naozaj je.Poznám každého tak,ako sám chce byť poznaný a tak,ako sa sám vyjadrí-to celé v mojom poňatí.
Vytvárám si svoj názor a tak ho aj prezentujem,nie ako všeobecnú pravdu.
A vyjadriť svoj názor rozhodne nepokladám za privlastňovanie.

SHAKTI

Ethel mala pravdu-cely svet sa netoci okolo mna,tak ho okolo mna ani netocte :-)alebo som skutocne taka zaujimava?? nemyslim..
thanks.
pekny den,slnko svieti-voda laka,postavme si snehuliaka,nemame z coho :-)
clovek nie je porcelanova vazicka,nemozme o nom vyhlasovat,kolko stoji,ze ma iba jednu farbu,jednu vonu,jeden tvar, nemozme si ho kupit a vystavit na policku..

SHAKTI

ach mamca...
toto mi pripada,ako ked niekto umrie a zrazu vsetci tvrdia ako ho dobre a dokonale poznali,vsetci o nom hovoria,kazdy sa k nemu vyjadruje.
Ked tu nie som,tak tu skutocne uz nie som a dovod preco tu nie som,poznam iba ja,tak si ho nedomyslajte ani nevymyslajte( Katka).Nemate lepsiu temu na pretriasanie ako som ja??Nejaku krajsiu,zaujimavejsiu?hmmmm?? to ze som medzi vas patrila,skutocne neznamena,ze vam patrim a ze moze niekto z vas povedat,ze ma naozaj pozna,dovolili sme ludom poznat iba to,co sme sami chceli. Prosim respektuje,akceptujte a skuste sa uz preboha bavit o niecom inom.
Mamca,mylis sa,ani ty nemas iba jednu jedinu tvar,kazdy ich mame niekolko,inu tvar mame ked sme smutny,inu,ked sme vesely,inu ked nam niekto ublizi-clovek moze mat milion tvari,moze ludom ukazat milion masiek,pod ktorymi sa vsak skryva jeden,jediny clovek. Moze mat tvari kolko chce-pokial tie tvare nepouziva a nezneuziva na ublizovanie inym-v tom je rozdiel.